Son Dakika! Malatya'da Bomba Yüklü Araç, Diyarbakır'da Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Yakalandı

Terör örgütü PKK'ya art arda darbeler gelmeye devam ediyor. Malatya'da polis ekiplerinin bir araçta yaptığı arama sonucu 28 kilogram patlayıcı ele geçirildi. Diyarbakır’da ise güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonlarda büyükşehirlerde eğlenme yapmalıyım planlayan 3 terörist yakalandı.

Son Dakika! Malatya'da Bomba Yüklü Araç, Diyarbakır'da Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Yakalandı
Son Dakika! Malatya'da Bomba Yüklü Araç, Diyarbakır'da Saldırı Hazırlığındaki 3 Terörist Yakalandı melek eren

Malatya Kent girişinde Kontrol noktasında durdurulan Bir araçta yapılan aramada C4 olduğu değerlendirilen 28 kilogram patlayıcı madde ile bomba düzeneği bulundu. Araca el konulurken aracın sürücüsü gözaltına alındı.

28 KİLOGRAM PATLAYICI 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından elazığ-malatya karayolunda ki Uygulama noktasında şüphe üzerine bir otomobil durduruldu. Yapılan arama sonucunda aracın yakıt deposunu zulalanmış c-4 olduğu değerlendirilen 28 kilogram patlayıcı madde ele geçirildi. Ayrıca araçta bomba düzeneği ele geçirilirken araç sürücüsü gözaltına alındı.

DİYARBAKIR’DA 3 TERÖRİST YAKALANDI

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde ise düzenlenen operasyonda büyük şehirlere saldırı planı yapan PKK'lı 3 terörist silah ve mühimmatlar ile yakalandı. Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada İl Jandarma Komutanlığı'nın Silvan ve bu ilçelerin ülke sınırları içerisinde 29 Ekim tarihinde saat 19 dan itibaren Jandarma Özel Harekat timleri Jandarma Komando timleri ve güvenlik korucularının katılımı ile başlatılan "Bayrak-100 Şehit Uzman Jandarma III. Kademeli Çavuş Sinan Uçan-132 Operasyonu"nun saat 02.00 itibarıyla başarıyla sona erdiği belirtildi. Valilikten yapılan açıklamada söz konusu operasyon sırasında 4 teröristin etkisiz hale getirildiği hatırlatılarak bu Teröristlerden birinin iç  işleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Terörden arananlar listesi gri kategoride sözde "Amed  eyaleti Kendal alan" sorumlusu "Baran" kod adlı İlyas Karakoç olduğu anımsatıldı.

malatya bombalı araç diyarbakır operasyon son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama