Son Dakika! Makamında Şehit Olmuştu... Soruşturmada Şoke Eden Gelişme!

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin Şehit olmasının ardından başlatılan soruşturmada saldırıyı gerçekleştiren trafik polisi Sarıcaoğlu’nun FETÖ bağlantısı ortaya çıktı. Hatta saldırgan polisin fetö'nün fişleme listesinde karlov suikastı gerçekleştiren Altıntaş’la Aynı kategoride yer aldığı belirtildi.

Son Dakika! Makamında Şehit Olmuştu... Soruşturmada Şoke Eden Gelişme!
Son Dakika! Makamında Şehit Olmuştu... Soruşturmada Şoke Eden Gelişme! melek eren

Sabah gazetesinde yer alan habere göre makamında silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi vuran trafik polisi zanlı İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun FETÖ fişleme listesinde Izinin ortaya çıktığı belirtildi. 11 Aralık tarihinde Rize Emniyet Müdürlüğünde personelin taleplerine çözüm üretebilmek için makamında düzenlenen kabul gününde silahlı saldırıya uğrayan Emniyet Müdürü Altuğ verdi şehit olmuş Personel Şube Müdürü Ercan Polat ve koruma polisi Yiğitcan Köksal yaralanmıştı.

Saldırıyı gerçekleştiren İsmail Hakkı Sarıcaoğlu ise tutuklanmıştı. Saldırıdan sonra olayın araştırılması için iki müfettiş görevlendirilirken adli soruşturma için özel ekip kuruldu. Emniyet Müdürlüğü şehit eden katil zanlısının geçmişine yönelik araştırmada ise Feto izi ortaya çıktı.

FETÖ HEDEF GÖSTERDİ

Saldırıyı gerçekleştiren polis memurunun garson kod adlı gizli Tanığın verdiği hafıza kartından çıkan FETÖ'nün emniyet fişleme listesinde 'daha önce örgütün sohbetlerine katılmış ancak daha sonra irtibatını kesmiş kişiler' kategorisinde yer aldığı ortaya çıktı. Emniyet istihbarat'ın Açık Kaynak çalışmasında ise FETÖ trol çetesinin sosyal medyada, 'örgüt üyelerine işkence yapılıyor' yalanıyla Rize İl Emniyet Müdürü Verdi'yi hedef gösterdiği belirlendi.

son dakika haber Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit emniyet müdürü son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama