Son Dakika! Kaybolduktan 18 Gün Sonra Ölü Bulunan Leyla'nın Elbiseleri Tarlada Bulundu

Son dakika! Ağrı'da Kurban Bayramı'nın 1. günü ortadan kaybolan ve cansız bedeni bir dere kenarında bulunan minik Leyla Aydemir'in kaybolduğu gün üzerinde bulunan kıyafetler Bir Tarlada bulundu.

Son Dakika! Kaybolduktan 18 Gün Sonra Ölü Bulunan Leyla'nın Elbiseleri Tarlada Bulundu
Son Dakika! Kaybolduktan 18 Gün Sonra Ölü Bulunan Leyla'nın Elbiseleri Tarlada Bulundu melek eren

Son dakika!  Ağrı'da Kurban Bayramı'nın 1. günü ortadan kaybolan ve cansız bedeni bir dere kenarında bulunan minik Leyla Aydemir'in kaybolduğu gün üzerinde bulunan kıyafetler Bir Tarlada bulundu.

Ağrı'da Bayramın 1. günü ortadan kaybolan ve cansız bedeni bir dere kenarında bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in en son üzerinde bulunan kıyafetleri Bir Tarlada bulundu.

CESEDİ 18 GÜN SONRA BULUNMUŞTU
Ramazan Bayramı'nın 1. günü Ağrı'da dedesinin evinin önünde oynadığı sırada kaybolan ve arama çalışmalarının 18 gününde köye 3 kilometre uzaklıkta bulunan dere kenarında cansız bedenine ulaşılan Leyla Aydemir toprağa verilmişti. 

KIYAFETLERİ GÜNLER SONRA BULUNDU
Üç buçuk yaşındaki küçük Leyla Aydemir'in elbiseleri dün akşam saatlerinde tarlasını biçen bir vatandaş tarafından bulundu. Vatandaşın durumu haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri gelerek geniş güvenlik önlemleri aldı. Tarlada arama çalışmaları başlatılırken Olay yeri inceleme ekipleri de çalışmalara katılarak bölgeyi didik didik tarlada. Tarlanın ortasında Leyla'nın ayakkabısı ve kıyafetlerinin bulunduğu öğrenildi. Ekipler tutanak tutarak Leyla'yı ait elbiseleri Teslim aldı.

 

AĞRI ağrı son dakika leyla aydemir kayıp leyla aydemir son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama