Son Dakika! İstanbul'da Düşen Helikopterden İlk Görüntüler

İstanbul Bostancı sahili açıklarında bir helikopter denize düştü. Balıkçılar tarafından helikopterde bulunan iki kişinin kurtarıldığı öğrenilirken yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. İstanbul Valisi vasip Şahin olaydan sonra yaptığı açıklamada kurtarılan yaralıların İsmet Öztürk ve Halil Ünver olduğunu duyurdu.

Son Dakika! İstanbul'da Düşen Helikopterden İlk Görüntüler
Son Dakika! İstanbul'da Düşen Helikopterden İlk Görüntüler melek eren

İstanbul Bostancı sahili açıklarında bir helikopter denize düştü. Balıkçılar tarafından helikopterde bulunan iki kişinin kurtarıldığı öğrenilirken yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.  İstanbul Valisi vasip Şahin olaydan sonra yaptığı açıklamada kurtarılan yaralıların İsmet Öztürk ve Halil Ünver olduğunu duyurdu.

İstanbul Bostancı açıklarından gelen son dakika haberinde bir helikopterin düştüğü belirtiliyor.  Helikopterde iki kişi olduğu ve çevrede bulunan balıkçılar tarafından yaralıların kurtarıldığı öğrenildi.  Düşen helikopterin sivil bir helikopter olduğu ve Halil İbrahim'in veri ait olduğu belirtilirken Ünver Havacılık adına kayıtlı olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı. Helikopteri İsmet Öztürk'ün kullandığı öğrenilirken TC-HYU kuyruk tescilli helikopeter Kartal'dan Sefaköy'e gidiyordu.

İSTANBUL VALİSİ YARALILARIN İSİMLERİNİ AÇIKLADI
Helikopter kazasının hemen ardından açıklama yapan İstanbul Valisi vasip Şahin, helikopteri kullanan İsmet Öztürk ve yanında bulunan Ünver Havacılık'ın sahibi Halil İbrahim Ünver'in yaralı olarak kurtarıldığını söyledi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise, “İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır."  ifadeleri kullanıldı.

son dakika İstanbul helikopter son dakika haberi haberler helikopter düştü bostancı maltepe istanbul'da helikopter düştü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama