Son Dakika! İstanbul'da Dev FETÖ Operasyonu Çok Sayıda Kişi...

İstanbul'dan son dakika haberi…. İstanbul'da FETÖ mahrem imamları ile ankesörlü telefon ile ardışık şekilde irtibat kurdukları belirlenen bir kısmı muvazzaf 71 asker ve 18 örgüt imamı hakkında 8 ilde İstanbul merkezli operasyon başlatıldı.

Son Dakika! İstanbul'da Dev FETÖ Operasyonu Çok Sayıda Kişi...
Son Dakika! İstanbul'da Dev FETÖ Operasyonu Çok Sayıda Kişi... melek eren

İstanbul'dan son dakika haberi….  İstanbul'da FETÖ mahrem imamları ile ankesörlü telefon ile ardışık şekilde irtibat kurdukları belirlenen bir kısmı muvazzaf 71 asker ve 18 örgüt imamı hakkında 8 ilde İstanbul merkezli operasyon başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ankesörlü telefonlar üzerinden FETÖ imamları ile ardışık şekilde irtibat kurun askerlere yönelik soruşturma sürüyor. Terör ve örgütlü suçlar bürosundan Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay'ın yürüttüğü soruşturma kapsamında bu sabah operasyon için düğmeye basıldı. Günün ilk saatlerinden itibaren İstanbul merkezi olarak düzenlenen operasyonda 71 asker ve 18 asker Sözde imamı olmak üzere 89 şahsa yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonda ilk etapta 56 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli bulunan askerlerin İstanbul'daki 4 ayrı ankesörlü telefon üzerinden Fetö'nün mahrem imamları ile görüşme yaptıkları belirlendi.

11 TERÖR SAVCISI BİZZAT KATILDI
Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile şüphelilerin adreslerine yapılan baskılara İstanbul terörle mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı. Evlerde yapılan aramalarda suç içerikli belge ve dijitalleri el konulurken askeri mahalledeki aramaları 11 terör savcısı bizzat katıldı.

Son dakika istanbul FETÖ operasyon son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama