Son Dakika! Hükümetten Bedelli Askerlikle İlgili Flaş Açıklama

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, seçimlerin hemen ardından yaptığı ilk açıklamada, "Parlamento muhtemeldir ki 1 Ekim'e kadar ara verecek. Bedelli askerlikle ilgili konu ekimden sonra gündeme gelir" dedi.

Son Dakika! Hükümetten Bedelli Askerlikle İlgili Flaş Açıklama
Son Dakika! Hükümetten Bedelli Askerlikle İlgili Flaş Açıklama melek eren

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, seçimlerin hemen ardından yaptığı ilk açıklamada,  "Parlamento muhtemeldir ki 1 Ekim'e kadar ara verecek. Bedelli askerlikle ilgili konu ekimden sonra gündeme gelir" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Seçimin hemen ardından yaptığı ilk açıklamada seçim sonuçlarına bakıldığında milletin Cumhuriyeti farkına ve cumhurbaşkanına büyük değer verdiğinin görüldüğünü söyledi.  Bozdağ açıklamasında, "Partilerde MHP büyük bir başarı ortaya koydu çünkü bütün anketleri, anketçileri tekzip eden bir sonuç ortaya çıktı. Sayın İnce'nin açıklamalarına baktığınız zaman seçim sonuçlarını kabul etmesi doğru, erdemli bir yaklaşım." dedi.

BEDELLİ ASKERLİK GÜNDEME GELİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamada  'Mesajı aldık'  dediğini hatırlatan Bekir Bozdağ, “Mesajı doğru okumamız, o mesajın gereklerini doğru yapmamız son derece önemli."  ifadelerini kullandı.  Bedelli askerlik hakkında soruları da yanıt veren hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ,  Ekim ayında parlamentonun Muhtemelen toplanacağını ve ilk toplantıda da bedelli askerlik konusunun gündeme geleceğini dile getirdi.

"YSK İLE AA'NIN SONUÇLARININ ÖRTÜŞMESİ DOĞRU HABERCİLİĞİN GÖSTERGESİ"
Bozdağ açıklamasının devamında, "YSK ile Anadolu Ajansının verdiği sonuçların örtüşmesi, Anadolu Ajansının doğru, dürüst ve güvenilir habercilik yaptığının göstergesidir." diyerek, "CHP'de bir hastalık var, her seçim öncesi, seçim sonuçlarını ya halka ya sandıktaki görevlilere ya YSK'ye ya da başkalarına yıkan yanlış bir yaklaşımı var. Önce bu yaklaşımı değiştirsinler." şeklinde konuştu. Son olarak Muharrem İnce’nin bütün dünyanın da takip ettiği, yabancı basın mensuplarının olduğu bir ortamda basın toplantısından TRT muhabirlerini çıkarmasına değinen Bozdağ, "Bu demokrat bir tutum mudur? Basın hürriyetine, ifade hürriyetine saygı duyan bir yaklaşım mıdır?" dedi.

bekir bozdağ son dakika açıklama bedelli askerlik seçim 2018 2018 seçim sonuçları hükümet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama