Son Dakika! Devlet Bahçeli'den Flaş Af Çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Bahçeli'nin açıklamalarına en dikkat çeken şeyi se afla ilgili önerisi oldu.

Son Dakika! Devlet Bahçeli'den Flaş Af Çıkışı
Son Dakika! Devlet Bahçeli'den Flaş Af Çıkışı melek eren

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.  Bahçeli'nin açıklamalarına en dikkat çeken şeyi se afla ilgili önerisi oldu.

 Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı adaylarının belli olmaya başladığını söyledi.  13 Mayıs tarihinde muhtemel adaylarının kesin listesinin netleşeceğini söyleyen Devlet Bahçeli,  CHP'nin hem milletvekili pazarı kurduğunu hem de imza kampanyasında aktif rol oynadığını,  bu davranışın uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir çarpıklık olarak hazırlanacağını söyledi.

Türk milleti tarafından 24 Haziran tarihinde 13 cumhurbaşkanının bizzat seçileceğini söyleyen Bahçeli bu cumhurbaşkanının 5 yıl boyunca görev yapacağını dile getirdi.  Taban ve tavan hakim olan Cumhur ittifak ruhunun cumhurbaşkanının belirleyeceğini söyleyen Bahçeli Bu durumun demokratik olgunun emaresi ve esamesi olduğunu dile getirdi.

AF ÇAĞRISI YAPTI

Bahçeli sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda kader mahkumları için hap çağrısında yaptı.   Terör,  Fetö ve cinsel istismar suçları dışında cezaevlerinde ailesine kavuşmayı bekleyen mahkumlar için af un göz önünde bulundurulması gerektiğini belirten Bahçeli,   seçim öncesinde mutlaka bunun düşünülmesi gerektiğini söyledi.

SON DAKİKA son dakika haberi af çağrısı af çıkacak mı devlet bahçeli
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama