Son Dakika! Cemal Kaşıkçı Cinayeti ile İlgili Lüks Villada Arama Yapılıyor

Yalova'nın Samanlı köyünde Arap işadamına ait olduğu iddia edilen bir villada Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili arama yapılıyor.

Son Dakika! Cemal Kaşıkçı Cinayeti ile İlgili Lüks Villada Arama Yapılıyor
Son Dakika! Cemal Kaşıkçı Cinayeti ile İlgili Lüks Villada Arama Yapılıyor melek eren

Konu hakkında açıklama yapan Yalova Valisi Muammer Erol İstanbul'dan özel bir ekibin geldiğini ve Cemal Kaşıkçı ile ilgili Termal ilçesinde villada arama yaptığını duyurdu. Aramanın yapıldığı villanın Suudi prensin arkadaşı olan Suudi bir işadamına ait olduğu ve bir aydır kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Binanın yanı sıra özel ekip başka bir villaya da geçerek Burada da arama çalışması yapmaya başladı.

İLÇEDE HAREKETLİLİK

Uzun bir aranın ardından Yalova'nın Termal ilçesinde Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili yeni bir hareketlilik yaşanmaya başlandı. Samanlı köyünde bulunan lüks bir villa ya bu sabah erken saatlerde çok sayıda polis ekibi gelerek çevreye Güvenlik şeridi içerisine aldı. Daha sonra ekipler villada bahçesinde ve villa çevresindeki arazide arama yaptı. Aramanın Suudi infaz timi tarafından öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'ya dair bir iz bulmak için yapıldığı öğrenildi. Ayrıca aramanın yapıldığı villanın Suudi prensin arkadaşı olan Suudi bir işadamına ait olduğu ve bir aydır burada kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan özel kriminal ekipler lüks villanın yanı sıra yan tarafta başka birbirine geçerek Burada da arama yaptı.

son dakika yalova cemal kaşıkçı cinayeti son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama