Son Dakika! Caminin Altında PKK Mağarası Çıktı, Askerler Gözlerine İnanamadı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde güvenlik güçlerine terör örgütü PKK'ya yönelik düzenledikleri operasyonda kullanılmayan bir caminin altında teröristler tarafından yapılan sığınak bulundu.

Son Dakika! Caminin Altında PKK Mağarası Çıktı, Askerler Gözlerine İnanamadı
Son Dakika! Caminin Altında PKK Mağarası Çıktı, Askerler Gözlerine İnanamadı melek eren

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ilçesinin güneyindeki dağlık ve Kırsal alanda 22 Ocak tarihinde Jandarma Komando timlerinin katılımıyla terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Zinnur ezim 46 özel Birlik operasyonunun dün saat 21 itibariyle sona erdiği belirtildi.
Açıklamada operasyon kapsamında PKK'lı teröristlerin Kılıç güçlenmesi için kullandığı bir kızsın al bulunduğu belirtilirken Ayrıca çavundur Mahallesi'nde kullanılmayan bir caminin altında girişi tahta veya Halı ile kaplı sıradan belirlendiği belirtildi.  Sığınakların kullanılamaz hale getirildiğini belirtildiği açıklamada;
"Kış sığınağında yapılan aramada, toprağa gömülü 2 ilk yardım çantası içerisinde medikal ve tıbbi malzemeler, 2 boyunluk, 5 yara kapatıcı örtü, 2 serum seti, astım ilacı, 2 alüminyum folyo ele geçirildi. Operasyonda 5 konut ve eklentisinde arama yapıldı, 45 kişi ve 5 aracın sorgulaması yapıldı." denildi.

Diyarbakır Valiliği lice açıklama cami PKK
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama