Son Dakika: Boğaz Turunda Büyük Şok

İstanbul Boğazı'nda tur teknesinin düşen bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayın ardından tur teknesi Ortaköy keresinde iskelesine çekilerek turist yolcular burada indirildi.

Son Dakika: Boğaz Turunda Büyük Şok
Son Dakika: Boğaz Turunda Büyük Şok melek eren

İstanbul Boğazı'nda bugün saat 12 00 sularında meydana gelen olayda Eminönü'nden hareket eden bir tur teknesi Ortaköy açıklarında geldiğinde teknedeki yolcularından biri henüz bilinmeyen nedenle denize düştü. Birçoğu turist olan ve olaya şahit olan yolcular büyük şok yaşadı.

HAYATINI KAYBETTİ

Deniz arama ve kurtarma Birliği ekipleri olayı haber alarak kısa sürede bölgeye ulaştı ve su üstünde bulunan kişiyi bota çıkardı. Deniz arama ve kurtarma Birliği Başkanı Umur zamanoğlu denizden çıkarılan kişiye ilk müdahale yaptı. Çabuk daha sana sahil güvenlik ekipleri teknesine alınarak sahile çıkarıldı.
Ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulansı aldıkları kişiyi ambulansla yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı. Tur Teknesi de olayın ardından Ortaköy iskelesine çekildi ve Tunus yolcular burada indirildi. Denize düşen kişinin Türk olduğu ve Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı.

 

son dakika istanbul boğazı tur teknesi son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama