Son Dakika! Bir Çok İlden Peş Peşe Haberler Geliyor!

Balıkesir Ankara Çanakkale Kırıkkale ve Isparta'da düzenlenen FETÖ operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Son Dakika! Bir Çok İlden Peş Peşe Haberler Geliyor!
Son Dakika! Bir Çok İlden Peş Peşe Haberler Geliyor! melek eren

Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETO soruşturması kapsamında 64 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada Kara Kuvvetleri Komutanlığı personelinden örgütün mahrem imamları ile ankesörlü ve kontörlü Büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemi ile haberleştik ileri örgütle irtibatlı oldukları belirlenen 35 daha önceki operasyonlarda Etkin pişmanlıktan yararlanan ve ifade ve tesisleriyle örgütle irtibatları tespit edilen Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli girme astsubay ve örgütün 9 sivil mahrem İmam hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı belirtildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphelilerin gözaltı işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Eryaman Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeli olan şüphelilerin 30'unun Jandarma personelinin ise 15’inin gözaltına alındığı belirtildi.

BALIKESİR

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 14 yıl ile KKTC'de fethullahçı terör örgütü paralel devlet yapılanmasına yönelik ankesörlü telefon soruşturması kapsamında aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 27 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Alınan bilgilere göre savcılık talimatıyla harekete geçen Balıkesir Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele şubesi ekipleri çoğunluğu Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda değişik rütbelerde Hala görevde olan şüphelilerin yakalanması için kareli Edirne Tekirdağ İstanbulİzmir Kocaeli Denizli Kırıkkale Adana Çankırı Öz Diyarbakır Gaziantep ve Batman olmak üzere 14 ilde Ve KKTC'de eş zamanlı operasyon başlattı.

 

FETÖ operasyonu son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama