Son Dakika... Basri Aktepe İçin Yakalama Kararı!

MİT'e bağlı Elektronik ve Teknik İstihbarat Daire Başkanlığı'nın eski başkanı Basri Aktepe hakkında yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi. Basri Aktepe ismini Türkiye MOBESE'nin 'B'sine adını vermesi ile tanıyor. Daha önce de gözaltına alınan Basri Aktepe 7 Kasım'da adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.

Son Dakika... Basri Aktepe İçin Yakalama Kararı!
Son Dakika... Basri Aktepe İçin Yakalama Kararı! melek eren

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın kurucuları arasında yer alan ve Yenice bağlı elektronik ve teknik İstihbarat Daire Başkanı olarak görev yaptığı sırada FETÖ üyesi olduğu gerekçesi ile meslekten ihraç edilen Basri Aktepe hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Feto üyeliği suçlamasıyla yargılanan Basri Aktepe daha önce Ankara 25 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 7 Kasım tarihinde adli kontrol şartı ile tahliye edilmişti.

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ

Mahkemenin tahliye kararına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itiraz edilirken bu itiraz 26 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Hakkında tahliye kararı verilen Aktepe hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Mobese kameralarının B'sinin Basri Aktepe'nin 'B'si olduğu belirtiliyordu.

Son dakika basri aktepe MOBESE yakalama kararı fetö son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama