Son Dakika! Bahçeli Az Önce Açıkladı: Hiçbir İttifak Beklentimiz Yok

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli bir son dakika açıklaması yaparak, "Herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır. Kendi adaylarımızla kendi amblemimizle katılıp her seçim bölgesinde demokratik mücadelemizi yapacağız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Bahçeli Az Önce Açıkladı: Hiçbir İttifak Beklentimiz Yok
Son Dakika! Bahçeli Az Önce Açıkladı: Hiçbir İttifak Beklentimiz Yok melek eren

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, "Parti olarak 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine yönelik herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır''  açıklamasını yaptı.

İşte Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasından öne çıkan başlıklar;
"Hem imamdan bahsedip hem de şöhret batağına saplanmak gafilliktir."Yerin altı zengin, yerin üstü haraptır. Kaynaklar bir avuç insanın denetimi altındadırç İktidar kavgaları islam toplumlarını uçurumun kenarına sürüklemiştir. Cemal Kaşıkçı üç haftadır dünya gündemine oturdu. Uluslararası krize dönüştü."

"TÜM OKLAR VELİAHT PRENSİ İŞARET EDİYOR"

"Ortada bir vahşet vardır. Kaşıkçı alenen ve adice katledilmiştir. Tüm oklar veliaht prensi işaret ediyor. Kaşıkçının talep ettiği evlilik belgesi neden Washington'da verilmedi, İstanbul'a yönlendirildi? Kaşıkçı cinayetinin sır perdesi kesinlikle aralanmalıdır. Küresel bağlantıların netlik kazanması mecburiyettir."

AF AÇIKLAMASI: VAZGEÇMEK YOK GERİ DÖNÜŞ YOK

“TBMM ye sunduğumuz kanun teklifi bir af değildir. Toplam 7 maddeden oluşmaktadır. Kanun teklifimiz 3. Maddesindeki hangi suçların olduğu bellidir. Milletimize neyi söylediysek onu yerine getirme peşindeyiz. Vazgeçmek yok geri dönüş yok. Kanun teklifimizi sadece cezaevleri boşalsın diye vermedik. Cezaevlerini karanlık manzarayı gözden uzak tutmadık. Çok şey mi istedik konuşmayalım mı kaygılanmayalım mı, düşünmeyelim mi? Bizim cezaevlerini boşaltmak için bir teklif yaptığımızı düşünenler ne dediğimizi anlamıyorlar.
Bizim teklifimizi uyuşturucu eksenine endekslemek tarifi olmayan insafsızlıktır. Cezaevlerinde olanlar insan değil mi? Ne yapalım alayını birden fırınlara atıp yakalım mı, sürgüne mi yollayalım? 
Uyuşturucu en hassas olduğumuz konudur. Biz bu musibetle kıran kırana mücadele ettik. Sokak araları uyuşturucu kullanalar çocuklarla doludur. Bunları geçtikte uyuşturucu baronlarını konuşan yoktur. Bu işten servet kazanan şerefsizlerin üstüne giden hiç yoktur ne isteniyor garibanlardan gün yüzüne çıkmak onların hakkı değil mi?

Kanun teklifimizi AK Parti’nin değerli milletvekilleri ister kabul ederler ister reddederler. Kararlarına saygı duyarız ama Milliyetçi Hareket Partisi teklif metinin asla dönmeyecektir. Yalnızca verdiğimiz kanun teklifinin yasallaşmasını istiyoruz. Özgürlük bir insan hakkıdır. Hiçbir ittifak bir tarafın reddedilmesiyle ayakta kalamayacaktır. Hiçbir ittifak bir tarafın parmak sallamasıyla yaşamayacaktır.”

"İTTİFAK NİYETİMİZ KALMAMIŞTIR"

“Parti olarak 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerine yönelik herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz bu aşamada artık kalmamıştır. Zoraki görüşmelerle bir yere varmanın imkanı olmayacaktır. Oyalanmaya umutlarla oynamaya lüzum da yoktur. Kendi yolumuzu sadece kendimiz çizeceğiz. 31 Mart 2019 seçimlerine kendi adaylarımızla kendi amblemimizle katılıp her seçim bölgesinde demokratik mücadelemizi yapacağız.''

''ANDIMIZ'' TARTIŞMASI

“Andımız Türk milletinin ruh kökünde doğmuştur. Danıştay çözülme sürecinin kötü bir hatırasını söküp atmıştır. Elbette doğru yapmıştır. Neymiş Danıştay hukuka uygunluk denetiminin sınırlarını aşmış bunların hepsi zırvadır uydurmadır temelsizdir."

 

devlet bahçeli mhp son dakika son dakika haberi ittifak
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama