Son Dakika! Ataşehir Belediyesi'ne Yolsuzluk Operasyonu

Ataşehir Belediyesi'nde "İhaleye fesat karıştırmak" ve "resmi belgede sahtecilik" iddiasıyla 5 belediye çalışanı gözaltına alındı.

Son Dakika! Ataşehir Belediyesi'ne Yolsuzluk Operasyonu
Son Dakika! Ataşehir Belediyesi'ne Yolsuzluk Operasyonu melek eren

Ataşehir Belediyesi ihale komisyonunda görevli olduğu öğrenilen 5 belediye çalışanı "İhaleye fesat karıştırmak" ve "resmi belgede sahtecilik"  iddiası ile gözaltına alındı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında "ihaleye fesat karıştırmak" ve "resmi belgede sahtecilik" olaylarını gerçekleştirerek kamuyu zarara uğradığı iddia edilen Ataşehir belediyesinin 5 çalışanı ve bir iş adamı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

BELEDİYEYE OPERASYON DÜZENLENDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü mali suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri konuya ilişkin Eş Zamanlı Operasyon düzenledi. Bu sabah düzenlenen operasyonda Ataşehir Belediyesi ihale komisyonunda görevli 5 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan iş adamının ise hala arandığı öğrenildi.  Gözaltına alınan şüphelilerin doğrudan Anadolu Adliyesine sevk edildikleri ve savcılıkta işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Ataşehir Belediyesi operasyon yolsuzluk operasyonu son dakika Ataşehir Belediyesine yolsuzluk operasyonu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama