Son Dakika... Antalya'daki Korkunç Görüntüler İçin İlk Karar!

Antalya'da daha önceden aralarında husumet olan bir genç kızı götürdükleri ormanlık alanda darp eden ve gasp etmek isteyen 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Son Dakika... Antalya'daki Korkunç Görüntüler İçin İlk Karar!
Son Dakika... Antalya'daki Korkunç Görüntüler İçin İlk Karar! melek eren

Antalya'nın Kepez ilçesi varsak Mazıdağı ormanlık alanında 18 yaşındaki S.D.'nin  darbedilmesiyle  ilgili gözaltına alınan 18 yaşındaki A.S.K, 23 yaşındaki Y.K ve  21 yaşındaki C.Y, "birden fazla kişi tarafından birlikte yağma", "tehdit",  "hürriyeti yoksun kılma" ve "yaralama" suçlarından Antalya Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Genç kıza korkunç şeyler yapan şüphelilerden A.S.K, ifadesinde, "Bana borcu vardı, onu istedim.  Herhangi bir gasp amacım, yaralama amacım yoktu."  dedi. Arkadaşları ile ilgili genç kızı tehdit ettiğini söyleyen Y.K ise, "Para istemedim, gasbetmeye çalışmadım,  tehdit ettim." dedi. Emniyette ifade veren C.Y. de "Ben kimseyi tehdit etmedim, para istemedim, ağacın dibinde bekliyordum, olayla ilgim yok." diye konuştu.

GÖRÜNTÜLER DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Olayın mağdur genç kız ve şüphelilerin Aynı mahallede yaşadıkları ve daha önceden birbirlerini tanıdıkları öğrenildi. Mahkeme tarafından verilen kararda A.S.K ve Y.K, "birden fazla kişi tarafından birlikte yağma"  suçundan tutuklarken, raporlu olduğu için Antalya'da bulunduğu anlaşılan asker C.Y adli Kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Adli kontrol şartı prosedürü gereğince teslim olacağı Birliğe İmza verecek.
Yaşları 18'den küçük olan 3 şüphelinin Lisesi çocuk suçları soruşturma savcılığı'nda işlemleri devam ediyor. Antalya'da 4’ü kız 6 kişinin ormanlık alana götürerek 18 yaşındaki genç kıza darp ettiklerini ilişkinin cep telefonu ile çektikleri görüntüler basında yer almış harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile şüpheli gözaltına alınmıştı.

 

antalya kepez genç kız darp son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama