Son Dakika! Ankara'da Seçim Gerginliği: Yumruklar Havada Uçuştu, Hastanelik Olanlar Var

Ankara Ticaret Odası seçimleri yapıldığı sırada büyük bir kavga çıktığı öğrenildi. Kavga sonucunda Başkanvekili Mustafa Daryel’in yüzüne aldığı darbeler sonucunda hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken gerginliğin devam ettiği bilgilerine ulaşıldı.

Son Dakika! Ankara'da Seçim Gerginliği: Yumruklar Havada Uçuştu, Hastanelik Olanlar Var
Son Dakika! Ankara'da Seçim Gerginliği: Yumruklar Havada Uçuştu, Hastanelik Olanlar Var Hasan Vural Topbaş

Ankara Ticaret Odası seçimleri yapıldığı sırada büyük bir kavga çıktığı öğrenildi. Kavga sonucunda Başkanvekili Mustafa Deryal’in yüzüne aldığı darbeler sonucunda hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken gerginliğin devam ettiği bilgilerine ulaşıldı.

Bugün gerçekleştirilen Ankara Ticaret Odası seçimlerinde çıkan büyük kavgada yumruklar havada uçuştu. Alınan bilgilere göre, seçim başlamadan önce gelen bir grubun ortalığı karıştırdığı belirtildi.

 BAŞKANVEKİLİ'NE YUMRUKLU SALDIRI

ATO'ya gelen bir grubun Başkanvekili Mustafa Deryal'e yumruklarla saldırdığı öğrenilirken Deryal'in aldığı yurmuk darbelerinden dolayı yaralandığı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. 

ATO BAŞKANLIĞI İÇİN SÜRPRİZ ADAY

Öte yandan ATO Başkanlığı için Osman Gökçek adaylığını açıklamış ve ATO'daki istifaların ardından gelen Başkan adaylıklarının ardından Osman Gökçek'in karşısında ATO Meclis üyesi ve Başkanvekili Mustafa Deryal'in rakip olarak çıkacağı biliniyordu. 

Ayrıntılar Geliyor...

Son Dakika Ankara ATO Seçim Osman Gökçek Kavga Mustafa Daryel
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama