Son Dakika! Ankara'da Lüks Otelde Siyanürle İntihar İddiası

Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin karşısında lüks Bir otelde bir kişinin Siyanür ile intihar ettiği öne sürüldü. Otelde polis ekipleri ve AFAD incelemeleri devam ediyor.

Son Dakika! Ankara'da Lüks Otelde Siyanürle İntihar İddiası
Son Dakika! Ankara'da Lüks Otelde Siyanürle İntihar İddiası melek eren

Ankara'da TBMM'nin karşısında bulunan 5 yıldızlı lüks bir otel odasında üzerinde Fatih Gül Hanım'a düzenlenmiş kimlik bulunan bir kişinin cesedi bulundu. Otel görevlilerinin oda kapısında bulduğu 'siyanür içtim odaya girmeyin' notu üzerine otele uzman ekipler sevk edildi.

Atatürk Bulvarı üzerinde TBMM nin karşısında bulunan otelde iddiaya göre bu sabah saatlerinde temizlik görevlileri odanın kapısında 'siyanür içtim odaya girmeyin'  şeklinde not buldu. Temizlik görevlilerinin haber vermesi üzerine odaya giren yetkililer yatakta cansız yatan bir kişi ile karşılaştı.  Yetkililer hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek odada Siyanür bulunma tehlikesi üzerine afet ve acil durum yönetimi Başkanlığı ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemede öldüğü bilinen kişinin Kimya Mühendisi Fatih bir olduğu tespit edildi. Dün akşam saatlerinde Fatih Gürün otele giriş yaptığı öğrenilirken, Polis cesedin bulunduğu kartı güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ve AFAD ekiplerinin çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

son dakika ankara siyanür siyanürle intihar son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama