Son Dakika! Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Önemli Açıklama

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında açıklama yapan AK Parti sözcüsü Ömer Çelik çok önemli bilgiler verdi.

Son Dakika! Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Önemli Açıklama
Son Dakika! Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Önemli Açıklama melek eren

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı başladı. Kamptaki çalışmalar konusunda AK Parti sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulunuyor.

Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle:

“BU KONUDA MÜSAMAHA GÖSTERMİYORUZ”

"AK Partili olmak, aday adaylarının tutumlarının nasıl olması gerektiğine dair hatırlatmalar yapılmıştır. Bu konuda müsamaha göstermiyoruz. Mahir Ünal Bey, çeşitli kampanyalarla ilgili bilgi verdi. AK Parti'nin kampanya hafızası konusunda bilgiler verildi. Naci Bostancı, TBMM'deki değerlendirmeler konusunda bilgi vermiştir. AK Parti yeni dönemde çok büyük misyon üstlenmiştir. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dışişler Bakanı Çavuşoğlu tarafından güvenlik konusunda sunum yapılmıştır. Terörle mücadele ve uyuşturucu ile mücadele konusunun üzerinde bizzat duruldu. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan bu oturuma bizzat başkanlık etti. Yarın da sunumlar olacak. Yarın Maliye Bakanımız yeni ekonomi planı konusunda bilgilendirmeler yapacak. Yarın Cumhurbaşkanımız da konuşacak. Basına açık olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız çok önemli açıklamalar yapacak."

MCKİNSEY KONUSU

"Sayın Cumhurbaşkanımız ilgili kurumların yerli danışmanlık şirketlerinden bu desteğin alınması prensibini söyledi. Kendisi tebliğ ettiğini söyledi. Kendisinin genel hassasiyeti, Türkiye'de yapılabiliyorsa kendi firmalarımız ile bunun yapılmasıdır. Spekülasyona açık değil. Kurumlarımızın bunu gözetmesi konusunda yaptığı bir açıklama. Herhangi bir sözleşme yok, ödeme yapılmıyordu."

YEREL SEÇİMDE İTTİFAK 

"Cumhur İttifakı'na verdiği önemi gösterdi Cumhurbaşkanımız. Cumhur İttifakı'nın sorgulama, tartışma ile bozulmayacağını, listelrde pratik olarak çıkmıyorsa ittifak gönüllerde olacaktır dedi. İttifak olmazsa, Cumhur İttifakı'nın bozulmayacağını söyledi. Cumhur İttifakı'nın altını çizdi. Bir araya gelme ile ilgili bir sıkıntı yok"

TÜRKİYE CUMHURİYETİ EMİN BİR DEVLETTİR

"Bu konuda hassasız. Türkiye Cumhuriyeti emin bir devlettir. Herhangi bir kişinin can güvenliği tehdit edilemez. Hassasiyetimiz en yüksek noktadadır. Tam bir tablo ortaya çıkmadan bir şey demiyoruz. Açıklamalar yapıldı, Konsolosluğa girdikten sonra kayboldu deniyor. Suudi Arabistan Başkonsolosluğu bizden çıktı diyor. İlgi düzeyimiz en üst seviyede. Durumunun, akıbetinin ne olduğu ortaya çıkarılacaktır. Kimse bir insanın kaybolması ile ilgili bir eyleme karışamaz."

ak parti kızılcahamam kampı AK Parti sözcüsü Ömer Çelik açıklama son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama