Sokak Ortasında Dehşet! Kardeşinin Katil Zanlısını Kulağından Bıçakladı

Zonguldak’ta yaşanan olayda Nejdet Ü., ağabeyi Mehmet Ü.'yü öldürdüğü 10 yıl önce Öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan ve bir süre önce cezaevinden tahliye olan Serkan C.'yi Sokak ortasında kulağından bıçaklayarak kaçtı. Serkan C., kanlar içerisinde sokak ortasında yerde kalırken Nejdet Ü. ise polis ekipleri tarafından bir süre kovalandıktan sonra yakalandı.

Sokak Ortasında Dehşet! Kardeşinin Katil Zanlısını Kulağından Bıçakladı
Sokak Ortasında Dehşet! Kardeşinin Katil Zanlısını Kulağından Bıçakladı melek eren

Bugün saat 12.00 Sularında Gazipaşa Caddesi'nde bulunan valilik binası önünde yaşanan olayda Nejdet Ü., ağabeyinin ölümünden sorumlu tuttuğu ve bir süre önce cezaevinden tahliye olan Serkan C. ile yolda karşılaştı. Ikili arasında tartışma başlarken Nejdet Ü., üzerinde taşıdığı bıçakla Serkan C.'yi  kulağından bıçakladı. Serkan C. kanlar içerisinde yerde kalırken, Yardımına Valilik personeli ve polis ekipleri koştu. Olaydan sonra kaçan Nejdet Ü. de kısa süreli bir kovalamacanın sonucunda polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kulağından yaralanan ve çok kan kaybeden Serkan C. ise sağlık görevlilerini beklendiği sırada kan kaybından bayıldı. Sağlık ekipleri kısa süre içerisinde olay yerine ulaşarak yaptıkları ilk müdahalenin ardından Serkan C.’yi Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının burada ameliyata alındığı öğrenildi.

CİNAYETTEN TUTUKLANMIŞ

Zonguldak'ta 28 Ocak 2018 tarihinde evinde tabancayla vurularak öldürülen Mehmet Ü.’nün Katil zanlısı olarak ev arkadaşı Serkan C.'nin,  mahkeme tarafından tutuklandı ve bir süre önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

zonguldak cinayet son dakika kan kaybı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama