Sokak Ortasında Boğazına Bıçak Dayayan Eşinden Şikayetçi Olmadı

Antalya’da Sokak ortasında kavga ettiği ile boğazından bıçaklayan eşinden şikayetçi olmayan kadın,"Kocamla kavga ediyorduk. Bana yumruk atıp, boğazıma bıçak dayamadı. Vatandaşlar yanlış anlamış" ifadelerini kullandı.

Sokak Ortasında Boğazına Bıçak Dayayan Eşinden Şikayetçi Olmadı
Sokak Ortasında Boğazına Bıçak Dayayan Eşinden Şikayetçi Olmadı melek eren

Antalya'da H.D., sokak ortasında kavga ettiği eşi  A.D.'yi  yumrukladığı ve boğazına bıçak dayadı gerekçesiyle gözaltına alındı. Fakat eşine şikayet etmemesi üzerine serbest kaldı. Kocası tarafından sokak ortasında darp edilen kadın ifadesinde, "Kocamla kavga ediyorduk. Bana yumruk atıp, boğazıma bıçak dayamadı. Vatandaşlar yanlış anlamış" dedi. 

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Antalya'nın Kepez ilçesi Dumlupınar Bulvarı'nda Düğün saat 10.00 sularında meydana gelen olayda, H.D. ile eşi A.D. arasında üst geçitte tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonucunda iddiaya göre H.D.  eşine yumruk attı ve sürükleyerek üst geçitten indirdi. Bu sırada simitçiden zorla uçak hala Öfkeli koca karısının boğazına bıçak dayadı. Çevrede bulunan taksiciler Öfkeli kocaya müdahale ederek elindeki bıçağı aldı ve genç kadını kurtardı. Olay yerine gelen polis ekipleri bıçakla karısına zarar vermeye çalışan kocaya etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. A.D.  sinir krizi geçirirken polis ekipleri tarafından sakinleştirildi ve olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olayın ardından gözaltına alınan ve polis merkezine götürülen H.D. ile eşi A.D'nin ifadeleri alındı. Genç kızın ifadesinde vatandaşları yaşananları yanlış anladığını belirterek, "Eşimle üst geçitte tartışmaya başladık. Ben intihara teşebbüs etmedim. Eşim benim boğazıma bıçak dayamadı. Tüm yaşananları vatandaşlar yanlış anlamış. O benim kocamdır. Biz zaten anlaşmalı boşanmak için karar verdik"  ifadelerini kullanınca koca serbest kaldı.

Antalya kepez kavga son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama