ŞOK! 8 Aylık Hamile Eşini Öldüren Kardeşinden Şikayetçi Olmadı

Konya'da kendisine tokat attığını iddia ettiği Suriye uyruklu 8 aylık hamile yengesi Amira Alyassouf'u göğsünden bıçaklayarak öldüren Abdulbasid El Muhammed'in, 'gebe olduğu bilinen kadını öldürme' suçundan Ağırlaştırılmış ömür boyu Müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Mahkemede Sanığın ağabeyi eşini öldüren kardeşinden şikayetçi olmadı.

ŞOK! 8 Aylık Hamile Eşini Öldüren Kardeşinden Şikayetçi Olmadı
ŞOK! 8 Aylık Hamile Eşini Öldüren Kardeşinden Şikayetçi Olmadı melek eren

Konya'nın Merkez Karatay ilçesinde 19 Temmuz 2018 tarihinde meydana gelen olayda Kağıt toplayarak geçimini sağlayan evli ve 2 çocuk babası Abdulbasid El Muhammed, Elinde bulunan eşyaları çalıp sattığını iddia ettiği 36 yaşındaki ağabeyi Ahmed El Muhammed'in Yaşadığı müstakil eve gitti. Burada kapıyı açan abi ve yenge ile tartışmaya başlayan Abdulbasid El Muhammed, Tartışma sırasında 8 aylık hamile yengesi Amira Alyassouf'u göğsünden bıçakladıktan sonra kaçtı. Ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan 5 çocuk annesi kadın karnındaki 8 aylık kız bebeği ile birlikte hayatını kaybetti.

'BANA VURDUĞU İÇİN BIÇAKLADIM'

Cinayetin ardından kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli polisteki sorgusunda yengesinin kendisine tokat attığı gerekçesiyle öldürdüğünü iddia etti. Abdulbasid El Muhammed verdiği ifadede; "Kağıt toplayıcılığı yapıyorum. Ağabeyimle evlerimiz yakın. Ağabeyim o bölgeye gelinceye kadar evimden bir şey çalınmıyordu. Ancak son zamanlarda evimden eşyalarımı çaldığını fark ettim. Akşam eşimle birlikte ağabeyimin evine gittim. Kapıyı ağabeyim ve eşi açtı. 'Eşyalarımı neden çalıp, satıyorsun?' dedim. 'Sattıklarının parasını ver' dedim. Bunun üzerine tartışma çıktı ve yengem bana tokat attı. Ben de yanımda bulunan bıçağı yengeme doğru salladım" dedi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen El Muhammed, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KARDEŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yargılanmasına başlanan sanık hakkında 'Gebe olduğu bilinen kadını öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu Hapis cezası istendi. Davanın ilk duruşmasına tutuklu Sanık Abdulbasid El Muhammed, ağabeyi Ahmed El Muhammed ve görgü tanıkları katıldı. Türkiye'ye gelmeden önce Suriye'de birtakım olaylara tanıştığını söyleyen El Muhammed, Pişman olduğunu söyledi. Ağabey Ahmed El Muhammed ise Duruşmada eşini öldüren kardeşinden şikayetçi olmadığını söyledi.

konya şok olay kardeş cinayet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama