Skandal! Hastanede Enjeksiyon Yaptıran Kadınların Gizlice Görüntülerini Çeken Kadın Yakalandı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde hastanede enjeksiyon yapılan kadınların gizli şekilde görüntülerini çektiği öne sürülen suçüstü yakalandı.

Skandal! Hastanede Enjeksiyon Yaptıran Kadınların Gizlice Görüntülerini Çeken Kadın Yakalandı
Skandal! Hastanede Enjeksiyon Yaptıran Kadınların Gizlice Görüntülerini Çeken Kadın Yakalandı melek eren

Tekirdağ'da bir hastanenin enjeksiyon odasında meydana gelen olayda kadınların gizlice görüntülerini kaybettiği öne sürülen şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

ENJEKSİYON YAPILAN KADIN KAMERAYI FARK ETTİ

Alınan bilgilere göre 12 ocak Akşamı muayene için hastaneye gelen A.K. isimli kadın, Enjeksiyon olmak için müşahade odasında hazırlandığı sırada birinin perdenin altına cep telefonu ile görüntülerini çektiğini fark etti.

TELEFONUNDAN ONLARCA GÖRÜNTÜ ÇIKTI

Kadın hemen durumu hastanenin güvenlik görevlilerine bildirirken görevliler duruma müdahale ederek şüpheliyi yakaladı. Polis ekipleri hastaneye gelerek şüpheliyi gözaltına aldı ve polis merkezine götürüldü. Şüpheli 18 yaşındaki  S.T.'nin Cep telefonunda yapılan incelemede hastanede çekilen görüntüler ve buna benzer onlarca görüntü ortaya çıktı.

SERBEST BIRAKILDI

Sorguya alınan zanlı kadınların uzun zamandır görüntülerini çektiğini fakat bunları bir yerde yayınlanmadığını söyledi. İfadesi alınan zanlı daha sonra Özel hayatın gizliliğini ihlal suçlamasıyla hakkında işlem başlatılarak savcılığa sevk edildi. Zanlı daha sonra savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

tekirdağ hastane sapık son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama