Skandal! Beylikdüzü'nde Polis, Ekip Otosunda Genç Kıza Tecavüz Etti, Arkadaşı da İzledi

İstanbul Beylikdüzü’nde 2,5 ay önce evine bırakma bahanesi ile gece saatlerinde ekip otosuna aldığı kıza tecavüz eden polis tutuklandı. Tecavüzü izlediği iddia edilen arkadaşı hakkında da 11 yıl hapis cezası isteniyor.

 Skandal! Beylikdüzü'nde Polis, Ekip Otosunda Genç Kıza Tecavüz Etti, Arkadaşı da İzledi
 Skandal! Beylikdüzü'nde Polis, Ekip Otosunda Genç Kıza Tecavüz Etti, Arkadaşı da İzledi melek eren

İstanbul Beylikdüzü’nde 2,5 ay önce evine bırakma bahanesi ile gece saatlerinde ekip otosuna aldığı kıza tecavüz eden polis tutuklandı. Tecavüzü izlediği iddia  edilen arkadaşı hakkında da 11 yıl hapis cezası isteniyor. 

Olay, İstanbul Beylikdüzü’nde 2,5 ay önce meydana gelendi. Akşam saatlerinde evine yürüyen genç kızın yanına ekip otosu ile yaklaşan iki polis, genç kızı evine bırakma bahanesi ile araca aldı. Polislerden biri önce genç kıza, önce "Evden şarj aletimi alacağım istersen gel" dedi, fakat kız bu teklifi kabul etmeyince, polis diğer polise "Ağabey ben artık dayanamıyorum" diyerek kıza tecavüz etti. Tecavüze tanık olan diğer polis ise olaya hiç müdahale etmedi. Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan polis memuru, "Rızasıyla birlikte olduk" derken diğer polis ise "Ben hiç arkamı dönmedim. bakmadım" dedi. İki polis hakkında iddianame hazırlayan savcılık, tecavüzcü polis hakkında 18 yıl, olayı izleyen ve müdahale etmeyen arkadaşı hakkında 11 yıl hapis cezası talep etti. 

“BEN ARTIK DAYANAMIYORUM” DEYİP TECAVÜZ ETTİ
Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, genç kızın şarj kablosu için eve girme teklifine 'Hayır arabada beklerim' diye yanıt verdiği, S.E. şarj kablosunu aldıktan sonra aracı ıssız bir yere çektiklerini ve 'Ben artık dayanamıyorum ağabey' dedikten sonra arka tarafa geçerek genç kıza tecavüz ettiği ifadeleri yer aldı. 

HEMEN KARAKOLA GİTTİ
Tecavüz olayının yaşanmasının hemen ardından 155’i arayan genç kız, saat 02.55’te kendisini alan polislerle karakola gitti. Ancak genç kız, S.E ve R.Y.'nin bağlı olduğu Beylikdüzü Polis Merkezi'ne gitmek istemedi ve Avcılar Polis Merkezi'ne götürüldü. 

TECAVÜZCÜ POLİSE 18 YIL, MÜDAHALE ETMEYEN ARKADAŞINA 11 YIL
Savcılık, hazırladığı iddianamede tutuklanan tecavüzcü polis hakkında 18 yıl, tecavüze müdahale etmeyen ve izleyen arkadaşı hakkında 11 yıl hapis cezası istedi. 

 

istanbul beylikdüzü polis tecavüz ekip otosu ekip otosunda tecavüz son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama