Sevgilisini öldüren Azeri kadının Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı

Konya'da 9 aylık bebeğinin doğduğunu iddia ettiği sevgilisi 34 yaşındaki Ümit Göker 7 yerinden bıçaklayarak öldüren Azerbaycan uyruklu 28 yaşındaki Aysel Eshme'nin tutuklu Olarak yargılandığı dava devam ediyor. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadının Adli Tıp Kurumu başkanlığından gelen raporunda akıl sağlığının yerinde olduğu ve cezai ehliyetinin tam olduğu belirtildi.

Sevgilisini öldüren Azeri kadının Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı
Sevgilisini öldüren Azeri kadının Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı melek eren

Konya Selçuklu ilçesine bağlı Bosna Hersek Mahallesi Kampüs girişinde 1 Aralık 2017 tarihinde yaşanan olayda barda çalışan zeri Aysel Eshme, 39 yaşındaki eşi  sanayi esnafı M.E.'den  olay tarihinden 2 yıl önce ayrıldı. Çift ayrılmalarına rağmen birlikte yaşamaya devam ederken bu birliktelikten Emir ismini verdikleri bir oğulları oldu. Olaydan yaklaşık 2 ay önce kadın kocasını terk ederek Ümit Göker ile yaşamaya başladı. Olaydan 1 gün önce de boşandığı eşinden olan 9 aylık Emir'i birlikte yaşadığı sevgilisini bırakan kadın çalıştığı bara gitti. Gece saatlerinde küçük Emir'in kanepeden düştüğünü iddia eden Göker Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. Hayati tehlikesi olan küçük çocuk yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Bebeğin sağlık durumundan şüphelenen Doktorlar hastane polisine yaptıkları ihbar üzerine Ümit Göker gözaltına alındı. Polis Merkezi'nde sorgusu yapılan Göker daha sonra adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

KOVALARKEN BIÇAKLADI

Olay günü eski eşi ile birlikte Polis Merkezine giden Azeri kadın Ümit göker'in durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra oğullarını görmek amacıyla hastaneye gitmek için yola çıkan ikiliden Aysel Eshm’yi  Göker telefonla aradı. Yapılan telefon konuşmasının ardından Ümit Göker ikilinin yanına geldi. Arabadan konuşmak için İnan Göker ile kadın arasında tartışma yaşandı. Kadın bebeğinin bu duruma nasıl geldiğini sorunca Göker de bebeğin nefessiz kaldığını söyledi. Onun üzerine yanında geçirdiği bıçakla gökeri 50 metre kovalayan kadın 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Ümit Göker yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 'ÇOCUĞUMU BATTANİYEYLE BOĞMUŞ

Aysel Eshme,  olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin neden öldürdünüz sorusu üzerine kadın Gözyaşları içinde, ''Çocuğumu battaniyeyle boğmuş. Doktorlar nefessiz kaldığını, beynine oksijen gitmediğini söyledi. Onun için yaptım. Pişmanım"  dedi. Olaydan kısa süre sonra minik Emir de hayatını kaybederken kadında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

konya selçuklu azeri kadın son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama