Sevgilisini Öldürdü, 5 Saat Boyunca Otomobilde Cesetle Dolaştı

Gaziantep'te birlikte yaşadığı kadını Otomobilde çıkan tartışma sonucu öldürüp cesedini saatlerce Otomobilde dolaştıktan sonra yakalanan Cuma pancar Müebbet hapis cezasına mahkum oldu. Mahkeme sanık hakkında herhangi bir ceza indirimi uygulamadı.

Sevgilisini Öldürdü, 5 Saat Boyunca Otomobilde Cesetle Dolaştı
Sevgilisini Öldürdü, 5 Saat Boyunca Otomobilde Cesetle Dolaştı melek eren

Gaziantep'te bulunan bir pamuk atölyesinin sahibi olan Cuma pancar 17 Ekim 2017 tarihinde birlikte yaşadığı sevgilisi Arzu Gültekin ile buluştu. Kadının beraber kızı da varken alan pancar, Bir süre sonra kızı otomobilden indirdi. İkili arasında başlayan tartışma sonucunda otomobil içerisinde bulunan ruhsatsız tabancasını ateşleyen pancar, Arzu Gültekin'i öldürdü.  Daha sonra da şehir içinde kadının cesedi ile dolaşmaya başladı. 
Camı kırık ve bazı yerlerinde sıçramış kan lekesi olan otomobili fark eden vatandaşlar Ön koltukta hareketsiz bir kadın olduğunu da görünce durumu Polise haber verdi. Hemen harekete geçen polis ekipleri şehir içerisinde dolaşan otomobili bir türlü bulamadı. Cuma pancar Yaklaşık 5 saat süren çalışmalar sonucunda yakalandı. 

SON SÖZÜ BU OLDU

Polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklanan Cuma pancar hakkında kasten öldürme suçundan dava açıldı. Gaziantep 5 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında son sözü sorulan pancar pişman olduğunu belirterek Keşke Ben ölseydim dedi. Sanık, kasten öldürme suçundan Müebbet hapis cezasına çarptırılırken ceza indirimi uygulanmadı.

gaziantep ceset otomobil
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama