Şehit Uzman Çavuşun İntikamı Alındı! Hakkari'de 7 Terörist Öldürüldü

Son dakika haberi! Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Hakkari kırsalı ile Öğretim kuzeyinde bulunan Zap ve Avaşin - Baysan bölgelerine düzenlenen hava Harekatı'nda 7 terörist öldürüldü. Hakkari'de PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Serkan Dökmeci’nin İntikamı alındı.

Şehit Uzman Çavuşun İntikamı Alındı! Hakkari'de 7 Terörist Öldürüldü
Şehit Uzman Çavuşun İntikamı Alındı! Hakkari'de 7 Terörist Öldürüldü melek eren

Son dakika haberi!  Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Hakkari kırsalı ile Öğretim kuzeyinde bulunan Zap ve Avaşin - Baysan bölgelerine düzenlenen hava Harekatı'nda 7 terörist öldürüldü. Hakkari'de PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan uzman çavuş Serkan Dökmeci’nin İntikamı alındı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Hakkari kırsalı ile Irak'ın kuzeyinde bulunan bölgelere hava Harekatı düzenledi.  Düzenlenen hava Harekatı'nda 7 terörist etkisiz hale getirildi. Dün Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yolu önceden döşenen el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu uzman çavuş Serkan Dökmeci Şehit olmuştu.

"7 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN KANI YERDE KALMADI"
Düzenlenen hava harekatına ilişkin Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "01 Eylül 2018 günü Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağları Bölgesinde 2, Kuzey Irak Zap bölgesinde 3 ve Basyan Bemeşkavt bölgesinde 2 olmak üzere toplamda 7 bölücü terör örgütü mensubu İHA ile tespit edilerek, icra edilen hava harekatları neticesinde etkisiz hale getirilmiştir. Böylece; 31 Ağustos 2018 tarihinde Yüksekova ilçesi Büyükçiftlik Beldesi Evliya Tepede el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Jandarma V. Kademeli Çavuş Serkan Dökmeci'nin kanı yerde kalmamıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

son dakika hakkari hakkari valiliği hava harekatı operasyon terörist
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama