Şehit Binbaşının Eşi Haberi Alınca Evine Türk Bayrağı Astı

Binbaşı Arslan Kulaksız 2015 yılında PKK'lı teröristler tarafından otomobiline düzenlenen saldırıda Şehit olmuştu. Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ı şehit eden 'Çektar Soro 'kod adlı Muhammed Kaya Güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonda öldürüldü. Şehit binbaşının eşi, bugün yaptığı açıklamada, “Bugünü bekliyordum. Teröristin ölümü bizim bayramımız oldu” dedi.

Şehit Binbaşının Eşi Haberi Alınca Evine Türk Bayrağı Astı
Şehit Binbaşının Eşi Haberi Alınca Evine Türk Bayrağı Astı melek eren

Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız PKK'lı teröristler tarafından otomobillerinde uğradıkları silahlı saldırıda şehit olmuştu. Aynı saldırıda yaralanan Şehit binbaşının İki çocuk annesi eşi Sibel Kulaksız eşinin şehit eden teröristin öldürülmesi üzerine açıklama yaptı. Şehidin eşi Sibel Kulaksız yaptığı açıklamada, "Şehidimiz cennette ama onun kanının yerde kalmayacağını da biliyordum. Teröristin ölüm haberiyle içime su serpildi. Şükürler olsun bugünü gösterene. Teröristin ölümü bizim bayramımız oldu” diye konuştu. 

“YÜZÜNÜ HATIRLIYORUM” 

Şehit eşi eşinin şehit olduğu saldırıda kendisinin de yaralandığını belirterek,
“Teröristin yüzünü gördüm. Ben orada kendime söz verdim. Devletim de bana söz verdi. O kaçtı, biz kovaladık. Çok şükür al bayrağımız yukarıda, biz de dimdik ayaktayız. Eşim şehit olduktan sonra cüzdanında bir not bulmuştum. Katilini daha önce terörist olarak arıyordu, onu bulmak için uğraşıyordu. Eşime pusu kurmuşlardı. Bizi vurduklarında o teröristi gördüm. Her şeyini hatırlıyorum ve gözümün önünden 3 yıl gitmedi. Ben bu anı bekliyordum. Ben çocuklarımla birlikte dimdik durdum. Devletim de verdiği sözü tuttu”  dedi.

“ŞEHİTLER ÖLMEZ”

Sibel Kulaksız yaptığı açıklamada eşi de herkesin baba ve pamuk diye hitap ettiğini belirterek, "Onu çok özledim. Her yerde onun anıları var. Son taktığı şapkasını, eşyalarını, hepsi evde duruyor. O bizim hep yanımızda evde hiçbir şeyi değiştirmedik. Kokusu anıları eşyaları duruyor. O bizim kalbimizde yaşıyor. Zaten şehitler ölmez vatan bölünmez. Bunu herkes bilsin. Ben devletime güvendim sabrettim ve mükafatı gördüm.”  ifadelerini kullandı. Şehit eşi, teröristin öldürülmesinin ardından bina girişine Türk bayrağı astı.

Binbaşı Arslan Kulaksız şehit terörist pkklı terörist
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama