Seçime 5 Gün Kala İki Anket Sonucu Birden Açıklandı! İkisinde de Farklı Sonuç Var

Seçime sadece 5 gün kala Sonar ve Konda araştırma şirketleri vatandaşlara bugün seçim olsa sorusunu sordu. Sonar şirketi tarafından yapılan Anketin sonuçlarında seçim 2. Tura kalırken, Konda şirketinin sonuçlarına göre Erdoğan İlk turda İpi göğüslüyor.

Seçime 5 Gün Kala İki Anket Sonucu Birden Açıklandı! İkisinde de Farklı Sonuç Var
Seçime 5 Gün Kala İki Anket Sonucu Birden Açıklandı! İkisinde de Farklı Sonuç Var melek eren

Seçime sadece 5 gün kala Sonar ve Konda araştırma şirketleri vatandaşlara bugün seçim olsa sorusunu sordu.  Sonar şirketi tarafından yapılan Anketin sonuçlarında seçim 2. Tura kalırken, Konda şirketinin sonuçlarına göre Erdoğan İlk turda İpi göğüslüyor. 

Türkiye seçim Haftasına girerken 24 Haziran'da sandık başına girilmeden önce son seçim anketlerinin sonuçları da yavaş yavaş yayınlanıyor.  Son olarak anket sonuçlarını açıklayan Sonar ve Konda araştırma şirketlerinin sonuçlarında iki ayrı sonuç çıktı. 

MHP BARAJI GEÇEMİYOR
Sonar şirketi vatandaşlara bugün seçim olsa sorusunu yöneltti.  Anket Sonuçlarına göre AK Parti yüzde 42.2, CHP 28.2, MHP 7.1 oy alıyor, HDP ise yüzde 10 alarak yüzde 9.2 olan İYİ Parti'yi geçiyor. Yapılan araştırmada Saadet Partisi yüzde 2.1, Vatan Partisi ise yüzde 0,5 oy alıyor. Sonar Şirketi'nin anket sonuçlarına göre Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk turda %48 oy alıyor ve bu sonuca göre seçim 2. Tura kalıyor.

KONDA ŞİRKETİNİN SONUÇLARINA GÖRE İLK TURDA BİTECEK
Konda araştırma şirketinin açıkladığı sonuçlara göre ise AK Parti MHP ittifakı %54 oy ile İlk turda 2 görünüyor. Sonuçlara göre CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin oyları ise toplamda %31.5 oluyor.

 

sonar konda anket seçim anketi araştırma son dakika seçim
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama