Şanlıurfa’da Feci Kaza! 1 Ölü, 3 Yaralı

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde bir otomobil şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karayolu üzerinde takla attı. Meydana gelen feci kazada ise 1 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar…

Şanlıurfa’da Feci Kaza! 1 Ölü, 3 Yaralı
Şanlıurfa’da Feci Kaza! 1 Ölü, 3 Yaralı Hasan Vural Topbaş

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde bir otomobil şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karayolu üzerinde takla attı.  Meydana gelen feci kazada ise 1 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar…

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde feci kaza! Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde bulunan Çatalhurma mevkiinde 63 AP 012 plakalı otomobili ile karayolu üzerinde ilerlemekte olan Halil T., henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otomobil karayolu üzerinde takla attı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Karayolu üzerinde takla atan otomobil adeta hurdaya dönerken, yol üzerinden geçmekte olan vatandaşlar ise hemen durarak Halil T.’nin ve otomobildekilerin yardımına koşturdular ve bölgeye hemen sağlık ekiplerini ve kurtarma ekiplerini çağırdılar.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise şoför Halil T. ile birlikte otomobilde bulunan diğer 3 kişiyi hemen ambulanslar ile Akçakale Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada tedavi altına alınan yaralılardan 53 yaşındaki Emine U., yapılan her müdahaleye karşın hayatını kaybetti.  Olayla ilgili ise soruşturmaların devam ettiği belirtildi.  

Şanlıurfa Akçakale Şanlıurfa haberleri Akçakale haberleri trafik kazaları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama