Şanlıurfa Son Dakika Haberleri Büyük Bir Patlama Oldu!

Şanlıurfa Son Dakika Haberleri Büyük Bir Patlama Oldu!

Şanlıurfa Son Dakika Haberleri Büyük Bir Patlama Oldu!
Şanlıurfa Son Dakika Haberleri Büyük Bir Patlama Oldu!
Şanlıurfa Son Dakika Haberleri gelmeye devam ediyor. Bu akşam saat 20.00 sularında Şanlıurfa’nın Yenişehir mahallesinde bulunan hakim ve savcı lojmanlarında şiddetli bir patlama oldu. Yaralıların olduğu öğrenilen patlamanın neden kaynaklandığı konusunda henüz bir bilgi yok.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunan Yenişehir Mahallesi’ndeki hakim ve savcı lojmanlarının yakınında, patlama meydana geldi. Saat 20.00 sularında yaşanan patlamada yaralıların olduğu bilgisi gelirken olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Patlamanın terör saldırısı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

TERÖRİST 18 - 19 YAŞLARINDAYDI

Şanlıurfa Valisi tarafından yapılan açıklamada, olayın bombalı araçla gerçekleştirildiği belirtildi. Vali Tuna, 18 - 19 yaşlarında bir teröristin, bombalı aracı olay yerine getirip bıraktığını ve bölgeden uzaklaştıktan sonra da uzaktan kumanda ile patlattığını söyledi. Şiddetli patlamada 3 yaşında bir çocuğun hayatını kaybettiğini ve 15 kişinin yaralandığını belirten Vali Tuna, yaralıların durumunun hafif olduğunu açıkladı. Lojmanların da saldırıda ağır hasar gördüğünü belirten Tuna, patlamanın şiddetinin buradan da anlaşılabileceğini dile getirdi. Vali'nin sözlü açıklamalarından sonra, Şanlıurfa Valiliği'nin yazılı açıklaması da yayınlandı.

OLAY YERİ İNCELEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Polis  ekipleri yaşanan terör saldırısının ardından bölgeyi güvenlik çemberine aldığı görülürken, yaralıların hastaneye kaldırılmasından sonra olay yeri inceleme çalışmaları başladı. Şanlıurfa'nın Virenşehir ilçesine olayın ardından çevre il ve ilçelerden çok sayıda polis ve sağlık ekibi de takviye olarak gönderildi. Viranşehir Devlet Hastanesine patlamadan sonra çok sayıda vatandaş başvurarak kan vermek istediklerini söyledi.

ADALET BAKANI BOZDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'da olaydan sonra bir açıklama yaparak, saldırının sadece yargı görevini yapanlara değil, aynı zamanda hukuka ve adalete yönelik olarak da düzenlendiğini dile getirdi. Patlamada hayatını kaybeden çocuğa Allah'ta rahmet, acılı ailesine de sabır dileyen Bozdağ, yaralanan vatandaşlara da acil şifalar diledi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama