Sakarya’da Erkek Cesedi ve Yanında Ağır Yaralı Kadın Bulundu

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde yol kenarında erkek cesedi ve yanında ağır yaralı bir kadın bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede bıçaklanarak öldürülen erkeğin 30 yaşındaki Ozan Rüzgar, ağır yaralı kadının ise 28 yaşındaki B.D. olduğu belirlendi.

Sakarya’da Erkek Cesedi ve Yanında Ağır Yaralı Kadın Bulundu
Sakarya’da Erkek Cesedi ve Yanında Ağır Yaralı Kadın Bulundu melek eren

Sakarya İznik karayolu üzerinde Osmaneli Ericek Mahallesi yakınlarında bir ağacın altında kanlar içinde yatan bir erkek bir kadın gören vatandaşlar durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan İnceleme sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanan erkeğin hayatını kaybettiği yanındaki kadının da yine bıçaklanarak ağır yaralandığını belirledi.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Jandarma ekiplerinin yaptığı İnceleme sonucunda öldürülen erkeğin Ozan Rüzgar olduğu ağır yaralı kadının ise B.D. olduğu belirlendi. Yapılan incelemenin ardından Pamukova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerle ilgili soruşturması devam ediyor.

Son dakika sakarya ceset
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama