Sadece 4 Gündür Çalıştığı İş Yerinde Bütün Kasaları Boşalttı

İstanbul Sultangazi 75 Yıl Mahallesi'nde bulunan bir fatura ödeme merkezi ilginç bir hırsızlık olayı ile sarsıldı. Fatura ödeme merkezinde Sadece 4 gün önce işe başlayan Nur E. Isimli Kadın kaaları tamamen boşalttı. İşyerindeki kasalardan yaklaşık 30 bin TL'ye aldığı öğrenilen kadın kayıplara karıştı.

Sadece 4 Gündür Çalıştığı İş Yerinde Bütün Kasaları Boşalttı
Sadece 4 Gündür Çalıştığı İş Yerinde Bütün Kasaları Boşalttı melek eren

İstanbul Sultangazi'de 75 Yıl Mahallesi'nde bir fatura ödeme merkezinde işe başlayan Nur E., Isimli kadın annesinin Hayatını kaybettiğini ikamet ettiğin kira olduğunu söyledi ve iş yerindekilerle yakınlık kurarak güvenlerini kazandı. Işyerinde kazandığı güvenini ardından sadece 4 gün içerisinde bütün kazalar kadına emanet edildi. Fakat sadece 4000 işyerinde çalışan kadın 4 günün sonunda yaklaşık 30 bin tl yi çalarak kayıplara karıştı.

“BÜTÜN KASALARI KENDİSİNE EMANET ETTİK"

Fatura ödeme merkezi yöneticisi Alev kuru işe yeni başlayan kadın tarafından nasıl soyulduklarını şöyle anlattı;
“4 gün önce geldi, iş başvurusunda bulundu. İş başvurusuna bulunduktan sonra kendisini biraz farklı tanıttı. Ailesinin olmadığını, kirada oturduğundan bahsetti.  Annesinin vefat ettiğini falan söyledi. Kendisine gerçekten çok güvendik. Hepimizin güvenini kazandı. Kendi kasam dahil bütün kasalar ona emanet edildi. 4 gün içerisinde hiçbir şey fark etmedik, kendisinden şüphelenmedik. Kasalarda açık yaşanmadı. Ama benim olmadığım gün, 13.30'da iş başı yapması gerekirken o gün erken iş başı yapıyor. Saat 09.10'da iş yerine gelerek 'Ben Cuma sandım bugün' diyor. 'Geç kaldım' diye geliyor işe. Bir panik içerisindeydi zaten. Arkadaşlarım diğer veznelerde otururken, kendisi işi olmadığı halde sigara içme bahanesiyle para kasalarının bulunduğu arka tarafa geçerek, gizli bir şekilde dolaptan anahtarları alıyor. Çekmeceyi açıyor içerisindeki parayı alıyor. Dikkat çekmesin, diye çekmeceyi tekrar kilitliyor. Arkadan çıkıp tekrar, kasaya geliyor. Kasaya açıp 30 bin TL yakın bir parayı alıyor. Ve rahatsızlandığını, eczaneye gideceğini söyleyerek arkadaşımızdan yarım saat izin istiyor. Kişi bize daha önce astım hastası olduğunu söylemişti. Arkadaşımız da bundan dolayı kendisine izin veriyor. O gün işyerine gelmedi. Telefonlarını kapattı. Kendisine hiçbir şekilde ulaşamadık. Bizim bir whatsapp grubumuz vardı. O gruptan da ayrıldı. Benim mesai saatim başladı. Kendisini aramaya başladık ancak telefonlarımızı açmadı. Kasadaki parayı saymaya başladık ve kasada açık olduğunu fark ettik. Önce 900 TL açık olarak gördüm. Arka kasalara baktığımızda 29 bin TL'nin olması gerekirken, kasalarda hiçbir şeyin olmadığını gördük. Dikkat çekmemek için çantasını almıyor. Çantası halen işyerinde duruyor. Kendisi ile ilgili karakola giderek şikayette bulunduk. İkametgah adresine gittik, adreste hiçbir şekilde bulamadık"

 

son dakika haber istanbul sultangazi hırsızlık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama