Röntgen Odasındaki Cinayet Davasında Karar Çıktı

Eskişehir'de tesadüf eseri karısı ile patronu Arasında aşk olduğunu öğrenen kişiyi röntgen odasında bıçaklayarak öldüren sanık Haksız tahrik indirimi uygulanarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Röntgen Odasındaki Cinayet Davasında Karar Çıktı
Röntgen Odasındaki Cinayet Davasında Karar Çıktı melek eren

Eskişehir 1 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Serdar Aldemir Maktul Harun Güler'in yakınları ile taraf avukatları katıldı. Mahkemede son sözleri sorulan sanık Serdar Aldemir suçu Haksız tahrik altında işlediğini söyledi. Sanık Serdar Aldemir yaptığı savunmada, "Evde tartışırken eşime birkaç defa vurduğum doğrudur.  Eşim camdan atlayarak kaçtı. Eşimi korkutmak için mutfaktan ekmek bıçağı alıp peşinden iş yerine gittim. Öncesinde maktulün yanına gitmek gibi bir niyetim yoktu. Maktulü öldürmek gibi bir kastım da yoktu" İfadelerini kullandı. Savunma yapan sanık avukatı Hamza Gönenli de müvekkilinin Cinayeti Haksız tahrik altında işlediğini belirterek, "Müvekkilimin beyanlarına katılıyorum. Suç namus cinayeti mahiyetinde gerçekleştirilmiştir. Cezanın, suçun işlenme nedeni göz önüne alınarak verilmesini talep ediyoruz."  dedi.

12 YIL 6 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

Cinayetin Haksız tahrik altında işlendiğine hükmeden mahkeme heyeti sanık Serdar Aldemir'i 12 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum etti. 

OLAY NASIL OLMUŞTU

Serdar Aldemir 28 Ağustos tarihinde trafik kazası geçiren işinin patronu Harun Güler’i görüp yardım etmek istemişti. Fakat Harun Güler in cep telefonunda karısı ile mesajlarını gören sanık hastanenin röntgen odasında Harun Gülleri bıçaklayarak öldürmüştü. Olay gününü anlatan Serdar Aldemir,  "Eşim Tuğba Aldemir (27), Harun'un kantininde çalışmıştı. Kaza günü tesadüfen yoldan geçiyordum. Harun Güler'in telefonu olay yerinde kalmış. Yakınlarına haber vermek için telefonu elime aldım. Ama eşimle mesajlaştığını gördüm. Hemen motosiklete binip eve gittim. Eşimi dövdüm. Camdan atlayıp kaçtı. Sonra bıçak alıp hastaneye koştum. Röntgen odasında bekleyen Harun'a saldırdım..." demişti.

eskişehir röntgen odası cinayet son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama