Polisten UBER Sürücülerine Ters Köşe! Polisin Sorduğu Soru Karşısında Bakıp Kaldılar

Trafik ekipleri İstanbul Beşiktaş Etiler'de UBER araçlarında çevirdi. UBER kullanımı yasak olmasının ardından hala yolcu almaya ve yolcuların da binmeye devam etmesi üzerine yapılan uygulamada belirlenen sürücü ve yolcuların ceza kesildi. Polis ekiplerinin durdurduğu bir aracın sürücüsü UBER olmadığını iddia ederken Yolcuları sürücülü tanıyıp tanımadıkları soruldu. Araç içerisinde bulunan yolcular sürücü Tanıdıklarını söyledi ancak polis aracının adını sorunca ters köşe oldular.

Polisten UBER Sürücülerine Ters Köşe! Polisin Sorduğu Soru Karşısında Bakıp Kaldılar
Polisten UBER Sürücülerine Ters Köşe! Polisin Sorduğu Soru Karşısında Bakıp Kaldılar melek eren

Trafik ekipleri İstanbul Beşiktaş Etiler'de UBER araçlarında çevirdi.  UBER kullanımı yasak olmasının ardından hala yolcu almaya ve yolcuların da binmeye devam etmesi üzerine yapılan uygulamada belirlenen sürücü ve yolcuların ceza kesildi.  Polis ekiplerinin durdurduğu bir aracın sürücüsü UBER olmadığını iddia ederken Yolcuları sürücülü tanıyıp tanımadıkları soruldu.  Araç içerisinde bulunan yolcular sürücü Tanıdıklarını söyledi ancak polis aracının adını sorunca ters köşe oldular.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği'ne bağlı ekipler yasaklanan UBER araçlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor. Bugün İstanbul Beşiktaş'ta bir AVM'ye önünde uygulama yapan trafik ekipleri, belirledikleri UBER araçları durdurarak ceza kesti. Bu defa uygulama sırasında hem sürücüleri hem de yolculara ceza kesildi.  Sürücülere, “İlgili belediyeden izin veya ruhsat almaksızın, belediye sınırları dahilinde ticari amaçlı yolcu taşımak”  ve yolculara ise “Ruhsat almadan faaliyet gösteren araçlardan taşımacılık hizmeti almak” gerekçesiyle 334 lira para cezası kesildi.

POLİSİN SORUSU KARŞISINDA NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR
Sivil trafik ekiplerinin denetim kapsamında durdurdukları araçlardan birinde ise sürücü Abdulkadir Filiz, aracın içi yolcu olmasına rağmen UBER aracı olduğunu inkar etti. Bunun üzerine polis, kapıyı açarak yolculara sürücüyü tanıyıp tanımadıklarını sordu. Yolcular tanıdıklarını söyleyince polis bu defa sürücünün ismini sordu, ancak yolcular bilemeyince sürücüye de yolculara da ceza kesildi. 

son dakika haber istanbul UBER denetim son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama