Polisler İmkansızı Başardı! İntihar Eden Kadını Bakın Nasıl Kurtardılar

Ordu'nun Altınordu ilçesinde yaşadığı binanın 3 kat penceresinden atlayarak intihar girişiminde bulunan genç kadın 2 polis memurunun geldiği Montun üzerine düşerek kurtuldu. Polis memurlarının açtığı resmi üniforma bağlantı ile havada yakalanıp yere düşmekten son anda kurtarılan kadın hayatta kalırken polis memurları da Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Polisler İmkansızı Başardı! İntihar Eden Kadını Bakın Nasıl Kurtardılar
Polisler İmkansızı Başardı! İntihar Eden Kadını Bakın Nasıl Kurtardılar melek eren

28 Kasım günü ilçenin Yenimahalle Mahallesi'nde meydana gelen olayda Cadde üzerindeki 3 katlı binada psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadının yaşadığı evin 3. katında yer alan Pencereye çıkarak intihar etmeye kalkıştı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. 

POLİSLER MONTLARINI AÇIP KURTARDI

Telsizden olayı duyarak hızlı bir şekilde olayı Duyarak bölgeye gelen biri komiser yardımcısı iki polis memuru bina önüne gelerek intihara Kalkan kadını ikna etmeye çalıştı. Polis memurlarının çabalarına rağmen ikna olmayan ve Pencereden sarkan kadını fark eden polislerden biri üzerindeki üniforma montunu çıkarıp bina önüne gerdi. Genç kadın sadece Saniyeler sonra kendisini boşluğa bıraktı ve polislerin geldiği Montun üzerine düştü. Yaralanan kadın olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken ilçe Kaymakamı da iki Kahraman Polis memuruna başarı belgesi ile ödüllendirdi.

 

ordu altınordu polis mont son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama