Polis ve hemşirelerde 3600 Ek Gösterge Sevinci

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim beyannamesinde polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerine 3600 ek gösterge ne verileceğini açıklaması Bu meslek gruplarının da sevince neden oldu. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan memurlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

 Polis ve hemşirelerde 3600 Ek Gösterge Sevinci
 Polis ve hemşirelerde 3600 Ek Gösterge Sevinci melek eren

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim beyannamesinde polis, öğretmen,  hemşire ve din görevlilerine 3600 ek gösterge ne verileceğini açıklaması Bu meslek gruplarının da sevince neden oldu.  Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan memurlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı.  Beyanname de yer alan maddelerden birinde başta emniyet teşkilatı olmak üzere din görevlileri, hemşireler ve öğretmenlere 3600 ek gösterge hakkının verileceği de vardı.  Bu haber üzerine emniyet mensupları ve hemşireler sevince boğuldu.  Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan polisler uzun yıllardır bekledikleri bu müjdeli haberin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. 

PAYLAŞIM REKORU KIRDI
Seçim beyannamesini açıklanmasının ardından uzun yıllardır bu haberi bekleyen polis memurları sosyal medyada özel sayfalar açarak konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.  3600 ek göstergesi ile hayallerinin gerçek olduğunu söyleyen polis memurları büyük Sevinç yaşadı. 

‘ALLAH RAZI OLSUN’ 
Sosyal medyadan paylaşım yapan polisler arasında özel harekat polisleri de vardı.  Onlarca yıldan beri hep 3600 ek göstergenin polisin Hakkı olduğunu söylediklerini belirten polis memurları Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldıkları bu güzel haberin hayırlı olmasını diledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3600 ek gösterge ak parti seçim beyannamesi erken seçim son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama