Polis Travestiye Yardım Etmek İstedi, Hastanelik Oldu

Adana'da Yerde yatan travestiye yardım etmek isteyen polis memuru neredeyse canından oluyordu. Polis memuru şüphelinin sert bir cisimle başına vurması sonucu yaralandı. Kısa süreli baygınlık geçiren polis memuru tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Polis Travestiye Yardım Etmek İstedi, Hastanelik Oldu
Polis Travestiye Yardım Etmek İstedi, Hastanelik Oldu melek eren

Adana'da Yerde yatan travestiye yardım etmek isteyen polis memuru neredeyse canından oluyordu.  Polis memuru şüphelinin sert bir cisimle başına vurması sonucu yaralandı. Kısa süreli baygınlık geçiren polis memuru tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Adana'da Yerde yatan ve travesti olduğu öne sürülen şüpheli kendisine yardım etmek için eylem polis memurunun kafasına sert bir cisimle vurdu.  Polis memurunun baygınlık geçirdiğini gören diğer polisler olay yerine ambulans istedi. Yaralanan polis memuru ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YARDIM ETMEK İSTEYEN POLİSİN KAFASINA VURDU
Adana Merkez Çukurova ilçesinde meydana gelen olayda devreye görev yapan polis ekipleri Güzelyalı Mahallesi'nde kavga anonsu yapılması üzerine olay yerine gitti.  Yerde yatan ve travesti olduğu iddia edilen kişi kendisine yardım etmek için eğilen polis memurunun kafasına sert bir cisimle vurdu.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI
Diğer polisler arkadaşlarının baygınlık geçirdiğini görünce olay yerine ambulans sevk edilmesini istedi. Ekipler Bu sırada travesti İdil Şahin ve erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Tayyar Demirci oğlunu gözaltına aldı.

POLİS HASTANEYE KALDIRILDI
Yaralı polis memuruna ilk müdahaleyi ekip arkadaşları yaparken olay yerine gelen ambulansla Adana şehir Hastanesi'ne götürüldü. Gözaltına alınan 2 şüpheli ise Fatih polis merkezine götürüldü.

 

adana travesti polis yaralı son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama