Polis ŞOK Oldu! 3’ü de Kardeş 3’ü de Hamile, Suçüstü Yakalandılar

İstanbul'da lüks alışveriş merkezlerine kazanarak yankesicilik yapan 3 hamile kardeş polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Polisin takibinden olduklarını ve yakalanacaklarını anlayan kardeşlerin çaldıkları telefonu olayla ilgisi bulunmayan bir vatandaşın çantasına atmaya çalıştığı dakikalar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Polis ŞOK Oldu! 3’ü de Kardeş 3’ü de Hamile, Suçüstü Yakalandılar
Polis ŞOK Oldu! 3’ü de Kardeş 3’ü de Hamile, Suçüstü Yakalandılar melek eren

İstanbul Bakırköy'de bulunan bir alışveriş merkezinde 8 Aralık günü Mısıroğlu Fatma K. isimli turistin çantasını çaldırdığını ihbar etmesi üzerine yankesicilik ve dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Ekipler alışveriş merkezinin güvenlik kameralarını inceleyerek üç kadının X ray cihazına konan çantayı bir anlık boşluğundan istifade ederek çalarak kayıplara karıştıklarını belirlendi. Bunun üzerine çalışmaya başlayan polis ekipleri kadınların ilk olarak Kimlik bilgilerini tespit etti.

Ekipler çalışmalarını sıklaştırarak şüphelileri takibe aldı. Polis ekiplerinin takibi sırasında şüphelilerin Başakşehir'de bulunan lüks bir alışveriş merkezine gittiği görüldü. Suçüstü yapmak için uygun anı bekleyen polis ekipleri şüphelileri alışveriş merkezinde bulunan bir mağazaya giderek giyinme kabinlerinde bulunan bir çantaya aldıklarını ve uzaklaşmaya başladıklarını gördü. Ekipler bunun üzerine şüpheli kadınları alışveriş merkezinin ortasında durdurdu. Şüphelilerden biri gözaltına alınacakların anlayınca çaldıkları çanta içerisinden çıkan cep telefonunu bir başka vatandaşın poşetine atmaya çalıştı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

ÇOK SAYIDA SUÇ KAYITLARI VAR

Yankesicilik ve dolandırıcılık büro amirliğinde yapılan işlemlerde şüphelilerden Asrın G.’nin 41, Asya T.’nin 12, Hasret T.’nin ise 23 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin hamile oldukları ve bunu kullanarak kendilerini Kamufle etmeye çalıştıkları öğrenilirken emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra hakim karşısında çıkarılmak üzere Küçükçekmece adliyesine sevk edildi.

ŞÜPHELİLERİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ YAKSESİCİLİK ANI GÜVENLİK KAMARASINDA

Diğer yandan alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüpheliler Alışveriş Merkezi girişinde bir turistin bıraktığı çantayı perdeleme yaparak çalıyor. Mısırlı olduğu öğrenilen turist kadının x raydan geçmesi için bıraktığı çantanın şüpheliler tarafından çalındığı dakikalar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydediliyor. 

son dakika haber yan kesici
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama