Polis Caminin Tuvaletinden Gelen Sesler Üzerine Alarma Geçti

Antalya'da namaz çıkışında Cami bahçesinde onlarca polisi gören cemaat büyük şaşkınlık yaşadı. Polis ekipleri uyuşturucu kullandıkları iddiası ile gözaltına aldığı gençleri Karakola götürürken vatandaşlar da gençlere tepki gösterdi.

 Polis Caminin Tuvaletinden Gelen Sesler Üzerine Alarma Geçti
 Polis Caminin Tuvaletinden Gelen Sesler Üzerine Alarma Geçti melek eren

Antalya'da bir caminin kadınlar tuvaletinde uyuşturucu madde kullanıldığı iddiası ile cemaat tarafından şikayeti bilen biri kadın iki genç polis tarafından yakalandı. Gençlerin üzeri polis tarafından aranırken, Herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadığı öğrenildi. Cemaat ise aynı tuvalette benzer bir olayın daha önce de yaşandığını belirterek bu duruma tepki gösterdi.

TUVALETTEN GELEN SESLERİ DUYUNCA POLİSE HABER VERDİLER

Antalya Kızıltoprak Mahallesi 941 sokaktaki Hamidiye caminin bahçesinde meydana gelen olayda alınan bilgilere göre öğle namazını kılmak için camiye gelen vatandaşlar namazı öncesi cami tuvaletinden bir erkek ve kadın sesin geldiğini fark etti. Vatandaşların seslenmeleri üzerine gençler tuvaletten çıkmayınca durum polise bildirildi ve namaz vakti gelmesiyle birlikte cemaat camiye girdi.

CEMAAT ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine gelirken şahısları tuvalet içerisinden çıkardı. Polis tarafından her iki şahsın üzerinde ve çantasında arama yapılırken erkek şahıs fenalık geçirdi. Genç Cami şadırvanında elini yüzünü yıkarken kendine geldikten sonra polis tarafından sorgulandı. Vatandaşlar için namaz çıkışında onlarca polisi camide görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

ANTALYA manavgat cami tuvaleti uyuşturucu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama