PKK Münbiç'te 1 Yıllık Haraç Topluyor

Türkiye'nin operasyon sinyali verdiği münbiç'te önemli aşiret reislerinden Abdulkerim El-Fahhel, PKK'nın Haktan vergi adı altında bir yıllık araç toplamaya başladığını anlattı. Fahhel açıklamasında “Burada barınamayacaklarının farkındalar” ifadelerini kullandı.

PKK Münbiç'te 1 Yıllık Haraç Topluyor
PKK Münbiç'te 1 Yıllık Haraç Topluyor melek eren

Terör örgütü PKK Türkiye'nin münbiç operasyonu sinyali vermesinin ardından korktu. Münbiç in önde gelen aşiretlerinden birinin lideri olan Abdulkerim El-Fahhel, PKK'nın münbiç'ten çıkacağını anladığı için halktan bir yıllık vergi toplamaya başladığını belirterek,“Burada barınamayacaklarının farkındalar. Zor durumdaki Münbiç halkı Türkiye’yi bekliyor” ifadelerini kullandı.

Münbiç’in önemli aşiret reislerinden Abdulkerim El-Fahhel, Bölgede PKK'ya yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin menbiç operasyonu yapmasının bölge halkı tarafından beklendiğini belirten El-Fahhel, Halkın şehri Türkiye ile beraber yönetmek istediğini söyledi. El-Fahhel, ABD’nin, PKK’ya binlerce TIR yardım göndermesi ya da örgütün tüneller kazmasının işe Yaramayacağını belirterek, “Nerede tünel var, ne kadar uzunlukta, hangi koordinatlarda hepsini biliyoruz. Bunları Türk yetkililerle paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

AMERİKA KAYBEDECEK

PKK'nın tünellerinin Münbiç’in kuzeyinde ve batısında fazla onu yani Türkiye sınırı tarafına takıldığını belirten El-Fahhel, “Ne kadar tünel kazarlarsa kazsınlar, Afrin gibi Mübiç’ten de temizlenecekler. Afrin halkı nerede tünel olduğunu askerlere gösteriyordu, aynısı Münbiç’te de olacak. Biz sadece PKK’nın değil, onunla birlikte ABD'nin de kovulmasını istiyoruz. ABD her zaman yalan söylüyor ve PKK'yı destekliyor. Münbiç’te PKK ile birlikte ABD de kaybedecek”  ifadelerini kullandı.

BİR YILLIK VERGİ

Türkiye'nin son günlerde münbiç'e yönelik operasyon sinyali vermesinin ardından teröristlerin korktuğunu belirten aşiret lideri, “PKK/PYD Münbiç halkından bir yıllık temizlik vergisi almaya başladı. Bölgeden çekileceklerini biliyorlar. Burada barınamayacaklarının farkındalar. Onun için herkesten 100 bin Suriye lirası alıyorlar. Tüm aşiret liderleri, mahalli meclis başkanları ile görüşüyoruz. Münbiç halkı zor durumda. Çünkü PKK, zorla paralarını alıyor.” dedi.

PKK münbiç haraç
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama