Patlıcanlı, Erikli Tacizin Cezası Belli Oldu! Mahkeme Hiç Acımadı, Ceza Yağdırdı

İstanbul Ataşehir’de Özel bir hastanede çalışan H.F. resimli kadının oturduğu hastanelerindeki dairesinin balkonuna yaklaşık bir ay önce çeşitli sebze ve meyvelerle sarılıp peçete ve kağıt parçasına yazılmış cinsel içerikli notları attığı iddiasıyla tutuklanan Hakan Erdağlı’nın cezası belli oldu.

Patlıcanlı, Erikli Tacizin Cezası Belli Oldu! Mahkeme Hiç Acımadı, Ceza Yağdırdı
Patlıcanlı, Erikli Tacizin Cezası Belli Oldu! Mahkeme Hiç Acımadı, Ceza Yağdırdı melek eren

İstanbul Ataşehir’de Özel bir hastanede çalışan H.F.  resimli kadının oturduğu hastanelerindeki dairesinin balkonuna yaklaşık bir ay önce çeşitli sebze ve meyvelerle sarılıp peçete ve kağıt parçasına yazılmış cinsel içerikli notları attığı iddiasıyla tutuklanan Hakan Erdağlı’nın cezası belli oldu. 

Genç kadının şikayeti üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında cinsel içerikli notları alt katta Eşiyle birlikte yaşayan satış pazarlama işi ile uğraşan bir çocuk babası Hakan Erdağlı’nın yazdığı belirlendi.

TUTUKLU OLARAK YARGILANIYORDU
Olayın ardından gözaltına alınan şahıs emniyete yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemede verdiği ifadede,  “26 Ağustos 2017’de eşim ve çocuğumla Ankara’ya gittim. Onları bırakıp ertesi gün döndüm. O yazıları ben yazmadım. Müştekilerle hiçbir muhataplığım veya düşmanlığım yoktur. Sabah işe gidip akşam eve gelen bir insanım. Kimsenin namusuyla, cinselliğiyle bir alakam yoktur” demişti.  Nöbetçi mahkeme tarafından cinsel taciz suçundan tutuklanan ve tutuklu yargılanmasına başlanan Hakan Erdağlı hakkında,  4 Müşteki için ayrı ayrı olmak üzere toplamda 1 yıl 1,5 aydan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.  Daha önce savcılıkta verdiği ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Hakan Erdağlı, Anadolu Adliyesi Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada suçlamaları kabul etti.

‘HEPSİ İÇİN TOPLU OLARAK YAZDIM’
Mahkemede yaptığı savunmasında Erdağlı, “Üst kat komşularım olarak 3 bayan aynı evde kalıyorlardı. Mesajları müştekilerden herhangi birini kastederek yazmadım. Hepsi için toplu olarak yazdım” dedi. Savunmanın ardından kararını açıklayan mahkeme ise Hakan Erdağlı’yı değişik zamanlarda ve birden fazla kişiye karşı cinsel taciz suçu işlediği gerekçesiyle 6 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkemede Sanığın davranışları suçunu ikrar ve pişman olmuş halini dikkate alan hakim sanığın cezasını 5 yıl 1 ay 3 gün hapis cezası olarak açıkladı ve tutukluluk halinin devamına karar verdi.

PATLICAN DEDİK PATLICAN GELDİ 
31 ağustos 2017 tarihinde Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne başvuran H.F.  burada verdiği ifadede, “En son bugün saat 01.30’da ev arkadaşlarım G.T., D.G. ve misafirliğe gelen ablam C.F. ile birlikte oturduğumuz esnada eriğe sarılı 2 adet not atıldı. Bir tanesi peçeteye yazılmıştı ve üzerinde, ‘hadi s.…...m’ yazıyordu. Notların eriğe sarılarak atılmasının ardından şaka amaçlı birbirimize takıldık. Bir ara ‘Bu gelen notlar hep eriğe sarılı şekilde geliyor, salatalık ya da patlıcan olsa bir işe yarardı’ dedik. Bu esnada balkona salatalık ve patlıcan atıldı.”  demişti.

 

taciz cinsel istismar son dakika haber cinsel taciz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama