Para Karşılığına İlişkiye Girmek İçin Anlaştığı Kadını Eve Götürdü, Yapmadığı Kalmadı

Evli ve 2 çocuk babası 47 yaşındaki Zahid Naseem'in Para karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştı kadınına getirdiği bir gün İngiltere basınına bomba gibi düştü. İşte korkunç gecenin detayları…

Para Karşılığına İlişkiye Girmek İçin Anlaştığı Kadını Eve Götürdü, Yapmadığı Kalmadı
Para Karşılığına İlişkiye Girmek İçin Anlaştığı Kadını Eve Götürdü, Yapmadığı Kalmadı melek eren

İngiltere basına evli ve 2 çocuk babası 47 yaşındaki adamın para karşılığında anlaştığı kadınla geçirdiği bir günü konuşuyor. Zahid Naseem, O gün 29 yaş gününü kutlayan Christina Abbotts ile Bir süre dışarıda kalan geçirdikten sonra birlikte eve gitti. Daha sonra yaşananlar ise İngiltere basınında Gündem oldu.  Ev kaçamağı polis baskını ile devam ederken raporu nasıl sonuçlandı.

Eve gelince birlikte uyuşturucu kullandı ve içki içti. Gece geç saatlere kadar yaş günü partisi devam etti. Daha sonrasında Ne oldu henüz bilinmiyor ama camiye adam genç kadının kafasına defalarca havan tokmağı ile vurdu. Talihsiz kadın aldığı sert darbeler sonucunda hayatını kaybetti. 25 Mayıs'ta yaşanan olayın ardından Camii adam 12 yıllık ortağı 12 yıllık ortağı Helen Jervis'e “üzgünüm” diye mesaj attı. Helen Jervis Zahid Naseem'e “Ne yaptın?” Diye sorduğunda “Çok geç, üzgünüm, hayat benim için işe yaramıyor” dedi. Aynı gün genç kadına arkadaşları tarafından doğum günü partisi düzenlenmiş talihsiz kadın doğum günü partisine gelmeyince arkadaşları endişelenmişti. Bunun üzerine durum hemen polise bildirildi. Polis Ertesi sabah Zahid Naseem ve kadını Christina Abbotts kasabasında Batı Sussex'te bir dairede buldu. Cani bankacı polis geldikten sonra iki buçuk saat boyunca baygın taklidi yaptı. Uyandıktan sonra polise ilk söylediği şey ise; Kuzuların Sessizliği'ndeki aşırı psikopatlardan biri değilim' oldu. Olayın ardından gözaltına alınan adam mahkemede yargılandı.

ingiltere bankacı cinayet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama