Ordu'da Çekilen ve Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Bıçaklama Görüntüleri Kurgu Çıktı

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana geldiği iddia edilen sokaktaki bir kişinin tartıştığı kız arkadaşını bıçaklayarak kaçtı anları ait sosyal medyada yayınlanan görüntülerin kurgu olduğu tespit edildi.

Ordu'da Çekilen ve Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Bıçaklama Görüntüleri Kurgu Çıktı
Ordu'da Çekilen ve Sosyal Medyayı Ayağa Kaldıran Bıçaklama Görüntüleri Kurgu Çıktı melek eren

Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı liseler Mahallesi sanat sokağında akşam saatlerinde bir kişinin yanındaki kadını bıçaklayarak açtığına dair bölgede bulunan bir otomobilden cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Örüntülerin yayılmasının ardından Ünye Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kentte son 1 ay içerisinde bıçaklanma Vakası na ilişkin emniyete herhangi bir ihbarla olmadığını belirleyen ekipler hastane ve sağlık kuruluşlarına da herhangi bir başvurunun bulunmadığını tespit etti. Emniyete bağlı Siber ekipler tarafından videonun kimler tarafından çekildiği ve görüntülerin tespit edilmesi için soruşturma başlatıldı.

Yapılan İnceleme sonucunda ekipler kimliklerini sakladığı kişilere ulaşarak bahse konu sosyal medyada yayınlanan görüntülerin kurgu olduğunu belirledi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan S.V. (27), O.B. (27), A.T. (19), O.K. (30) ve A.Ü. (26) adlı kadın hakkında 'Suç uydurmak' eyleminden işlem yapıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılan görüntüleri ilişkin Ordu Valiliği de yazılı bir açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada görüntülerin kurgu olduğunun anlaşıldığı belirtilerek;
"Ünye ilçesinde meydana geldiği belirtilen bir bayan şahsın, bir erkek şahıs tarafından darp edilerek bıçaklandığına dair görüntülerin yayınlanması üzerine yapılan araştırmalarda; belirtilen gün ve öncesi dahil olmak üzere Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne intikal eden böyle bir olayın olmadığı, ilçe ve çevre hastanelerde habere konu olan bir vaka intikal etmediği anlaşılmıştır. Habere konu olay yeri tespit edilmiş ve yapılan araştırmalarda böyle bir olayın olduğuna dair herhangi bir maddi bulguya rastlanılmaması üzerine; görüntülerin detaylı incelenmesinde bu olayın kurgu olduğu anlaşılmıştır." denildi.

ordu son dakika bıçaklama görüntüleri son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama