Öldürülen Teröristin Üzerinden Çıktı! Kirli Plan Böyle Bozuldu

Terör örgütü PKK'nın yerel seçimler öncesinde siyasilere yönelik suikast planı son anda engellendi. Öldüren kadın teröristin üzerinden Glock marka suikast silahı ve çok sayıda mermi çıktı.

Öldürülen Teröristin Üzerinden Çıktı! Kirli Plan Böyle Bozuldu
Öldürülen Teröristin Üzerinden Çıktı! Kirli Plan Böyle Bozuldu melek eren

Diyarbakır daha yaklaşan yerel seçimler öncesinde suikast hazırlığında oldukları belirlenen 2 PKK'lı kadın terörist Güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyon sırasında ölü olarak ele geçirildi. Öldürülen teröristler "Zinarin Berxwedan" kod adlı Hacire Yılmaz ve "Zilan Torhildan" kod adlı Suzan Çelik ile birlikte 'hayalet silah' olarak bilinen Glock marka suikast tabancası, el bombaları ile örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

PKK'NIN SUİKAST TİMİ

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı özel harekat timleri tarafından Kocaköy ilçesine bağlı bozbağlar Köyü kırsalında etkisiz hale getirilen PKK'lı kadın teröristler Hatice Yılmaz ve Suzan Çelik ile ilgili ayrıntılara ulaşıldı. Öldürülen iki kadın teröristin PKK'nın şehir merkezlerinde suikastın saldırı eylemleri yapmaları için oluşturduğu YPS'de de yer aldıkları tespit edildi.

KAOS PLANI

Jandarma ekiplerinin istihbarat üzerine düzenledikleri operasyonda öldürülen kadın teröristlerin Kuzey Irak dakikalarda suikast ve saldırı eğitimi aldıkları tespit edildi. güvenlik güçlerinin bir süredir takip ettiği kadın teröristler Hatice Yılmaz Asuman Çelik 31 Mart yerel seçimler öncesinde Kaos ortamı oluşturmak amacıyla Diyarbakır'dan üst düzey yöneticiler ve siyasetçilere yönelik suikast ve saldırı hazırlığında oldukları belirlendi.

HAYALET SİLAH

Jandarma ekipleri Yapılan bu operasyonla saldırının önüne geçilmesini sağlarken teröristlerin yanında hayalet silah olarak verilen bulaşık varsa suikast tabancası 4 adet el bombası ile örgütsel dokümanlar ele geçirildi

BİR HAFTADA 23 TERÖRİST ETKİSİZ

Diğer yandan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin servisleri Edirne sınır ötesi ve iç güvenlik operasyonları hız. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 28 Aralık 11 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda 23 terörist öldürüldü.

son dakika diyarbakır operasyon suikast seçim PKK
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama