Okulda Nişanlısını Rehin Alan Asker, Tutuklama Talebi ile Mahkemeye Sevk Edildi

Pendik'te bulunan Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Dün nişanlısını rehin alan ve uzun uğraşlar sonra teslim olan er Umut D. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

 Okulda Nişanlısını Rehin Alan Asker, Tutuklama Talebi ile Mahkemeye Sevk Edildi
 Okulda Nişanlısını Rehin Alan Asker, Tutuklama Talebi ile Mahkemeye Sevk Edildi melek eren

Pendik'te bulunan Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Dün nişanlısını rehin alan ve uzun uğraşlar sonra teslim olan er Umut D. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Pendik'te dün yaşanan olay Türkiye'de herkesin yüreğini ağzına getirdi. Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde memur olan nişanlısını bıçak zoru ile rehin alan Umut D. "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlamasıyla tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

GENÇ KIZI TUVALETLE BIÇAKLA REHİN ALMIŞTI
İzinli olarak Birliği'nden ayrıldığı öğrenilen Umut D.  aralarında sorun olduğu öğrenilen nişanlısını ikna etmek için genç Kızın kayıt işleri ile ilgili görev yaptığı Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne gitmiş, Fakat genç kızı ikna edemeyince tuvalete kilitleyerek elindeki bıçakla rehin almıştı. Uzman çavuş olduğunu söyleyen Umut D.  polis Ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda ikna edilerek teslim olmuştu. TSK Gece saatlerinde bir açıklama yaparak nişanlısını rehin alan gencin uzman çavuş değil er olarak vatani görevini yaptığını açıklamıştı.

 

istanbul pendik Melek Aknil Çok Programlı Anadolu Lisesi gözaltı son dakika son dakika haberi rehine
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama