Okul Müdürü ve Yardımcısının Öğrenciyi Dövdüğü İddiası

Sivas'ta ortaokul öğrencisi A.T.K. okul müdürü ve Müdür Yardımcısı tarafından cinsel organını sınıfta gösterdiği gerekçesiyle dövüldü. H.H.K.'nın babası Okul yönetiminden şikayetçi oldu.

Okul Müdürü ve Yardımcısının Öğrenciyi Dövdüğü İddiası
Okul Müdürü ve Yardımcısının Öğrenciyi Dövdüğü İddiası melek eren

Sivas Kent merkezinde bulunan bir imam hatip orta okulda eğitim gören 13 yaşındaki A.T.K.'nin babası M.K. Okul müdürü ve Müdür Yardımcısı tarafından oğlunun dövüldüğünü iddia ederek şikayette bulundu. 

Sivas Alibaba Mahallesi'ndeki İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden 13 yaşındaki H.H.K., iddiaya göre sınıfta cinsel organını gösterdi. Sınıfta bulunan diğer öğrenciler okul yönetimine giderek H.H.K. ve yanındaki A.T.K.yi şikayet etti. Şikayet üzerine okul müdürü ve Müdür Yardımcısı öğrenci H.H.K. ile yanında bulunan A.T.K.'yi çağırdı. Iki idarecinin 2 öğrenciyi dövdüğünü iddia edildi. A.T.K.'nin Haber vermesi üzerine babası M.K. oğlunu hastaneye götürerek darp raporu aldı ve polis merkezine giderek okul yönetiminden şikayetçi oldu. 

POLİS MERKEZİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTI

Polis Merkezi önünde açıklama yapan baba M.K. Çocuğunun haksız yere okul müdürü tarafından dövüldüğünü belirterek olduğunda Bu da diğer öğrencinin Söz konusu eylemi gerçekleştirdiğini iddia etti ve "Arkadaşları da müdüre giderek şikayetçi oluyor. Benim çocuğum da yanında bulunduğu için 'o da vardı' diyorlar. Benim çocuğumu da müdür odasına alıp bayılana kadar dövüyorlar. Elinde, yüzünde parmak izleri beli, darp raporu aldım, şikayetçiyim” dedi.Suçu olmadığı halde müdür ve müdür yardımcısı tarafından dövüldüğünü iddia eden A.T.K. ise, "Okul müdürü odasına götürerek bizi dövdü ve hakaret etti. Ben kriz geçirdim. Bana 'yalan yapıyorsun' diyerek hakaret etti"  ifadelerini kullandı.

OKUL YÖNETİMİ İDDİALARI YALANLADI

Dayak olayının asılsız olduğunu söyleyen okul müdürü İ.K., öğrencileri A.T.K. ve H.H.K. hakkında disiplin soruşturması başlattıklarını söyledi.

 

SİVAS sivas okul son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama