Öğrenciler Dikkat! ÖSYM Uyardı, O Saati Geçenler Sınava Alınmayacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, Yarın öğleden önce ve öğleden sonra 2018 KPSS lisans alan bilgisi sınavı yapılacak. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada sınava girecek adayların saat 10’dan ve öğleden sonra da 14.30 dan sonra sınav binalarına alınmayacağı belirtildi.

Öğrenciler Dikkat! ÖSYM Uyardı, O Saati Geçenler Sınava Alınmayacak
Öğrenciler Dikkat! ÖSYM Uyardı, O Saati Geçenler Sınava Alınmayacak melek eren

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, Yarın öğleden önce ve öğleden sonra 2018 KPSS lisans alan bilgisi sınavı yapılacak.  ÖSYM tarafından yapılan açıklamada sınava girecek adayların saat 10’dan ve öğleden sonra da 14.30 dan sonra sınav binalarına alınmayacağı belirtildi.

Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan ÖSYM, hafta sonu gerçekleştirilecek olan 2018-KPSS lisans alan bilgisi oturumlarına girecek olan adayların saat konusunda dikkatli olmalarını istedi.  ÖSYM açıklamasında 2018 KPSS lisans alan bilgisi sabah Oturumları için saat 10.00 dan, öğleden sonra oturumu için ise saat 14.30 dan sonra sınav binalarına girişleri izin verilmeyeceği belirtildi.

SAAT OLDUKÇA ÖNEMLİ
Sınav binasına gelirken adayların yanlarında sınav giriş belgesi ve fotoğraflarının yer aldığı kimlik belgeleri bulunması gerekiyor.  2018 KPSS alan bilgisi 1. oturumu yarın,  2. oturumu ise 29 Temmuz pazar günü gerçekleştirilecek.  Ayrıca ÖSYM tarafından yapılan uyarıda, adayların sınav saatlerinden bir saat önce sınav binasında hazır bulunması gerektiği belirtildi.

 

eğitim KPSS 2018 KPSS lisans uyarı ÖSYM
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama