Oğlunu Döverek Öldüren Cani Babadan Şok Sözler

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 6 yaşındaki oğlunu merdivenden düştüğünü söyleyerek hastaneye kaldıran oğlunu darp ederek öldürdüğü belirlenen babanın ortaya çıkan ifadesinde oğlunu süpürgenin Demir sapı ile gördükten sonra kalp masajı yaptığını anlattığı öğrenildi.

Oğlunu Döverek Öldüren Cani Babadan Şok Sözler
Oğlunu Döverek Öldüren Cani Babadan Şok Sözler melek eren

Hatay'ın İskenderun ilçesinde merdivenden düştüğünü söyleyip hastaneye götürdüğü oğlunu döverek öldürdüğü ortaya çıkan babanın ifadesinde oğlunu süpürgenin Demir sapı ile dövdükten sonra kalp masajı yaptığını söylediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Mehmet Ali Yılmaz 2012 yılında evlendiği ve bir süre önce boşandığı Gülistan Özger’den olan oğlu 6 yaşındaki Mertcan’ı 3 Ocak günü merdivenden düştüğünü söyleyerek hastaneye götürdü. Durumu çok ağır olan küçük çocuk hastanede tedavi altında alındığında poposunda morluklar belirlendi. Polis bunun üzerine babayı gözaltına aldı. Yapılan sorguda Baba oğlunu ödevini yapmadığı için poposunda tokat attığını söyledi. Bu bilgi üzerine polis soruşturmayı derinleştiren babanın oğlunu ödev yapmadığı için süpürgenin Demirkapı ile öldüresiye döndüğünü belirledi.

Cani Baba polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken küçük çocuk olaydan 4 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

POLİSİ BİLE ŞOK ETTİ

Baba olaydan sonra tutuklanırken verdiği ifadesi polisleri bile şok etti. Babanın verdiği ifadesinde olduğu ders çalıştırmak istediğini ancak Çalışmayınca süpürgenin Demir sapı ile onu dövmeye başladı ve bir süre sonra dudakların var olan oğlunun yere düştüğünü belirterek,  "Oğlum yere düşüp hareketsiz kalınca, korkup ona kalp masajı yaptım. Ancak hiç hareketlenmedi. Bunun üzerine kucağıma aldım. Kusmaya başladı sonra 112 geldi hastaneye götürdüm. Orada korkup dövdüğümü söylemeyip merdivenden düştü dedim. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

ZİNCİRLEME ŞİDDET UYGULAMIŞ

Diğer yandan zanlının eski eşi ve çocuğu ve annesini de ifadelerine başvuruldu. Alınan bilgiye göre zamlı eşine ve diğer çocuklarına da sürekli şiddet uyguluyordu. Eşinin Bu nedenle boşandığı öğrenilirken, zanlının annesinin alınan ifadesinde oğlunun kendisine şiddet uyguladığını söylediği öğrenildi.

 

6 yaşındaki mertcan mertcanı döverek öldüren baba hatay iskenderun
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama