O Dehşeti Yaşayan Kadının Ölmeden Önce Verdiği İfade Ortaya Çıktı

Bursa'da ayrılmak istediği sevgilisi tarafından önce yapılan Daha sonra da arabadan atılan Şengül Vatansever'in ölmeden önce hastanede verdiği ifadeleri gün yüzüne çıktı. Genç kadının ölmeden hemen önce verdiği ifadede "Önce beni yaktı, daha sonra elleriyle söndürerek arabaya geri bindirdi. Arabada kavga etmeye devam edince aşağı attı" dediği öğrenildi.

O Dehşeti Yaşayan Kadının Ölmeden Önce Verdiği İfade Ortaya Çıktı
O Dehşeti Yaşayan Kadının Ölmeden Önce Verdiği İfade Ortaya Çıktı melek eren

Bursa’da Sevgilisinden ayrılmak isteyen Şengül Vatansever sevgilisi tarafından yakıldıktan sonra Hayatını kaybetmişti. Hastaneye kaldırılan genç kadının ölmeden önce verdiği ifadede, "Önce beni yaktı, daha sonra elleriyle söndürerek arabaya geri bindirdi. Arabada kavga etmeye devam edince aşağı attı" dediği öğrenildi.

2 ÇOCUK ANNESİYDİ

Bursa'da ayrılmak istediği sevgilisi tarafından canice yakılarak öldürülen İki çocuk annesi Şengül Vatansever'in ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede bilincini kaybetmeden önce polise ifade verdiği öğrenildi. Genç kadının polise verdiği ifadede kendisini yakan sevgilisi ile yaklaşık 1 yıl süren ilişkisini sonlandırmak istediğini ve ayrılmak üzere buluştukları sırada sevgilisinin üzerine benzin dökerek kendisine ateşe verdiğini daha sonra söndürmeye çalıştığını söylediği öğrenildi.

“BENİ YAKTI”

Genç kadın verdiği ifadenin devamında; "Ben yaklaşık 1 sene Ü.V. ile ilişki yaşadım. Daha sonra kendisine ayrılmak istediğimi söyledim. Fakat kabul etmedi. Bir süre bunu tartıştık, bunun üzerine Kütahya'dan Bursa'ya gelip benimle görüşmek istedi. Ben de kabul ettim, görüştük. Arabayla yolda giderken ben ona 'Yeter artık ben seni istemiyorum, ayrılmak istiyorum' dedim. O da bana 'Asla olmaz, benden ayrılamazsın. Benden başkasıyla olamazsın' dedi. Daha sonra tartışmaya başladık. Ben arabadan indim, o da arkamdan indi. Biz dışarıda tartışırken bir pet şişe içerisinde yanında getirdiği benzini kafamdan aşağı döktü, daha sonra beni ateşe verdi. Sonra pişman oldu, söndürmek istedi. Söndürmek isterken elleri yandı. Söndürdükten sonra yine arabaya bindik, bu sefer araba da tartışmaya devam ettik ve beni arabadan aşağı attı" dedi. 

“BABAMA SÖYLEMEYİN ÜZÜLMESİN”

Ayrıca ambulansla hastaneye kaldırılan talihsiz kadının hastaneye gittikleri sırada sağlık görevlilerine "Babama söylemeyin, üzülmesin" dediği öğrenildi. Sevgilisini yaptıktan sonra olay yerinden kaçmaya çalışırken trafik kazası geçiren zanlının ise hastanede Tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımda tutulan ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen zanlının yakalama kararı olduğu ve kendine Gelir gelmez ifadesinin alınacağı öğrenildi.

son dakika bursa sevgilisi tarafından yakılan kadın son dakika haberi son dakika bursa bursa haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama