Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun Ölümüne İlişkin Dava Sil Baştan Görülecek

İstanbul Beyoğlu'nda 2010 yılında bir apartman boşluğunda cesedi bulunan Nazlı Sinem erköseoğlu nu öldürdükleri iddiasıyla yargılanıp delil yetersizliğinden Beraat eden Can ve Emre Paksoy kardeşlerin bu kararın Yargıtay tarafından bozulan bozulmasının ardından yeniden yargılandıkları davada Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tebliğnamesinde belirtilen eksikliklerin giderilmesine karar verilmesi ile dava en başa döndü.

Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun Ölümüne İlişkin Dava Sil Baştan Görülecek
Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun Ölümüne İlişkin Dava Sil Baştan Görülecek melek eren

Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun cesedi Beyoğlu'nda 2010 yılında bir apartman boşluğunda bulunmuştu. Genç kıza öldürdükleri iddiasıyla yargılanan Can ve Emre Paksoy Kardeşler yargılandıkları davada delil yetersizliğinden Beraat etmişti. Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi kararı usul yönünden bozdu. İki kardeşin yargılanmasına yeniden başlandı. 

Yargıtay 1 ceza dairesinin aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı na davaya katılma ve müdahil mağdur haklarından yararlanma olanağı sağladığı gerekçesiyle sanıklar Can ve Emre Paksoy kardeşlerin beraatine yönelik hükmü usulen bozduğu dava Beraat kararını veren İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden görülmeye başlandı.

BAKANLIK AVUKATI DA DURUŞMADA  

Yeniden yargılamanın yapıldığı ilk duruşmaya tutuksuz sanıklar Can ve Emre Paksoy kardeşlerle avukatları katıldı. Öldürülen Nazım Sinem Erköseoğlu nun babası Ergun Erköseoğlu, annesi Ferah Kural ve dedesi Yusuf Ziya Kural ile avukatlarının Müdahil olarak hazır bulunduğu duruşmaya yargıtayın usulden bozma kararında davaya katılmadığı belirtilen Müşteki aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının avukatı Hatice Boz da hazır bulundu. Duruşmada sanıklardan Can Paksoy a Yargıtay'ın bozma ilamına ilişkin beyanları soruldu. Yargıtayın Bozma kararından önce delillerin toplandığını ve adli tıp Kurumu'ndan rapor alındığını Bu sayede suçsuzluğunun ortaya çıktığını belirten Can Paksoy,  "Yargıtay kararı usulden bozmuştur, beraat kararı yerindedir. Hakkımdaki suçlamayı kabul etmiyorum. Kimseyi öldürmedim ve öldürmeye de teşebbüs etmedim." dedi. Sanık Emre Paksoy da delillerin toplandığını ve daha önceki kararın doğru olduğunu savunarak, usul eksikliği giderilip tekrar beraat kararı verilmesini talep etti.

Nazlı Sinem Erköseoğlu can ve emre paksoy kardeşler son dakika yargıtay dava
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama